Stiri externe Video

Cel mai urmărit clip pe YouTube din istorie

Scris de Ana Kozma

V-ați întrebat vreodată care este cel mai urmărit clip pe YouTube din istorie? Ei bine, nu este vorba despre videoclipul piesei vreunui celebru artist internațional, ci despre o melodie pentru copii.

Cel mai urmărit clip pe YouTube din istorie

Cel mai vizionat clip pe YouTube din istorie este unul adresat copiilor. Baby Shark Dance a doborât toate recordurile. A devenit, în mod oficial, primul clip din lume ce a depășit 10 miliarde de vizualizări pe celebra platformă de video sharing.

Primul record a fost doborât în toamna lui 2020. Baby Shark a depășit la capitolul vizualizări până și faimoasa piesă Despacito. A reușit să rămână cel mai vizionat clip pe YouTube timp de 15 luni consecutive.

Cel mai urmărit clip pe YouTube din istorie:

Clipul Baby Shark Dance este încărcat pe contul de YouTube Pinkfong! Kids’ Songs & Stories. Acesta numără în prezent peste 55 de milioane de abonați. Conform presei internaționale, piesa a fost înregistrată de Hope Segoine, un copil în vârstă de doar 6 ani.

Baby Shark are puțin sub 2 minute, iar restul de 30 de secunde sunt rezervate îndemnului la ascultarea în buclă a piesei.

După succesul înregistrat online, anul trecut a fost lansat un serial de animație Baby Shark pe Nickleodeon. De asemenea, există pe piață o mulțime de obiecte promoționale și jocuri interactive.

„Suntem încântaţi să anunţăm că dragul nostru Baby Shark a înregistrat o altă etapă remarcabilă. A fost o călătorie cu adevărat semnificativă să asistăm la modul în care Baby Shark a conectat oameni din întreaga lume. Abia aşteptăm să prezentăm aventurile ulterioare ale lui Baby Shark, care vor aduce experienţe de neuitat şi mai multor fani de pretutindeni”, a declarat Min-seok Kim, CEO The Pinkfong Company.

Cât câștigă Selly și Dorian Popa din YouTube

Scrie un comentariu