Evenimente

Cel mai mare magazin TOPSHOP TOPMAN din sud-estul Europei se deschide in Bucuresti!

Scris de Ana Kozma

Cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei, al brandurilor britanice de moda TOPSHOP TOPMAN, se va deschide pe 14 noiembrie, la Baneasa Shopping City. Iubitorii brandului britanic sunt asteptati in impresionantul spatiu comercial de peste 1.200mp, dispus pe doua etaje, incepand cu ora 10 dimineata.

Cel mai mare magazin TOPSHOP TOPMAN din sud-estul Europei se deschide in Bucuresti!

Doua dintre surprizele cu care sunt asteptati clientii de catre grupul Voici la Mode, detinatorul francizei in Romania, consta in faptul ca primii 100 de vizitatori care se vor prezenta in fata magazinului in dimineata inaugurarii vor primi un card de cumparaturi de 100 Lei, iar primii 1000 de clienti care vor face achizitii de minimum 100 lei in weekend-ul de deschidere (14-17 noiembrie), vor primi cadou o geanta de cumparaturi personalizata cu TOPSHOP TOPMAN.

De asemenea, noua locatie considerata flagship store, va pune la dispozitia clientilor si vizitatorilor sai care isi doresc si un strop de relaxare pe langa sesiunile de shopping, servicii de infrumusetare express (manichiura, pensat, make-up & hair styling) in salonul special amenajat de catre BROW BAR & MORE – binecunoscutul lant de saloane de infrumusetare.

Direct din Londra, flagship-store-ul TOPSHOP TOPMAN Baneasa Shopping City va gazdui si pop-up shop-uri exclusive ale catorva designeri londonezi, printre care Jovonna London, WHYTE STUDIO, AoC (Absence of Colour) si Ragged Priest. Totodata, clientii isi vor putea personaliza bijuteriile semnate Lisa Angel la un pop-up bar amenajat in magazin.

„Pentru noi este o mare bucurie sa anuntam deschiderea celui de-al doilea magazin TOPSHOP TOPMAN din Romania, care de altfel este si cel mai mare din Sud-Estul Europei. Acum putem oferi clientilor nostri o gama variata de articole vestimentare, accesorii si noi branduri, unele dintre acestea fiind disponibile exclusiv in magazinul nostru din Baneasa Shopping City. La acestea se adauga si serviciului de Personal Shopping, dar si cele de infrumusetare express, pentru o experienta de shopping de inalta clasa”, declara Michael Antoniades – General Manager, Topshop Topman, Romania & Cipru.

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din Romania s-a deschis in Bucuresti Mall

Tot in weekend-ul de deschidere, atmosfera va fi completata de sesiuni live de muzica, asigurate de un DJ chiar din inima magazinului, dar si surprize de tipul “Razuiesti si castigi” prin care vizitatorii Baneasa Shopping City vor avea sansa de a castiga un STYLE UPDATE in valoare de 2000 Lei.

Ce propune Topman pentru toamna 2019

Scrie un comentariu