Cinenews

Topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood! Cat a castigat Sandra Bullock pentru „Gravity”

Scris de Administrator

De la cele 30 de milioane de dolari pe care Mel Gibson i-a castigat de pe urma filmului „Letal Weapon 4” si pana la cele peste 70 de milioane de dolari pe care Sandra Bullock i-a incasat gratie rolului ei din pelicula „Gravity”, va prezentam astazi topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood, conform dailyglobe.com.

sandra-bullock-gravity

Cu toate ca nu a castigat un Premiu Oscar pentru rolul ei din pelicula „Gravity”, Sandra Bullock a fost propulsata direct in topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood, gratie celor 70 de milioane de dolari pe care le-a incasat de pe urma acestui film.

Si cu toate ca 70 de milioane de dolari reprezinta o suma astronomica, trebuie sa stiti ca Sandra nu este nici pe departe pe primul loc in topul celor mai bine platiti actori, ea fiind surclasata de alti colegi de breasla, precum Johnny Depp, Keanu Reeves ori Tom Hanks.

Mel Gibson – Lethal Weapon 4

In 1998, Mel Gibson a primit un salariu de 30 de milioane de dolari pentru rolul sau din „Lethal Weapon 4”, suma ce era, la vremea aceea, un adevarat record.

Tom Hanks – Forrest Gump

In 1994, Tom Hanks era de departe unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood. Pentru rolul din „Forrest Gump”, el a primit un salariu fix de 25 de milioane de dolari, plus un procent din incasari, ajungand sa castige, de pe urma acestui film, aproximativ 70 de milioane de dolari.

Johnny Depp – Pirates of the Caribbean

Johnny Depp a castigat o multime de bani de pe urma francizei „Pirates of the Caribbean”. A primit un salariu de 10 milioane de dolari pentru primul film, suma care a crescut considerabil cu fiecare continuare. Spre exemplu, pentru cel de-al patrulea film din serie, Johnny a fost remunerat cu 56 de milioane de dolari! Cat despre „Pirates of the Caribbean 5”, se vehiculeaza suma de 116 milioane de dolari!

Tom Cruise – Mission Impossible

Tom Cruise a incasat de 3 ori sume mai mari de 70 de milioane de dolari, toate pentru filmele din seria „Mission Impossible”.

Keanu Reeves – The Matrix

De crezut sau nu, Keanu Reeves a castigat deja mai bine de 250 de milioane de dolari gratie rolurilor sale din seria „The Matrix”!

Sandra Bullock – Gravity

Pana acum, se spune ca Sandra Bullock ar fi castigat mai bine de 70 de milioane de dolari de pe urma rolului ei din pelicula „Gravity”! Mai exact, un salariu de 20 de milioane de dolari, iar restul constand in procentul ei din incasarile filmului.

Scrie un comentariu