ADPM Cool

Cei mai apreciati 10 Luxury Travel Influenceri din lume!

Scris de Iancu Iulia

Ei sunt oamenii care si-au dat demisia si au lasat in urma jobul dintr-un birou pentru a putea calatori si descoperi lumea-n lung si lat. Au riscat totul, iar acum au lumea la picioare. Iata 10 dintre cei mai cunoscuti bloggeri de calatorii.

Christina Vidal

Christina Vidal are blogul “Travel + Leisure” si se regaseste in topul celor mai luxoas bloguri de calatorii din lume. Chrisitna a vizitat pana acum 50 de tari si isi impartaseste experientele cu oamenii care isi doresc sa duca o viata la fel ca ea.

Eric Stoen

Puteti calatori alaturi de copii si sa aveti parte de clipe minunate? Ei bine, Eric Stoen ne demonstreaza ca da. Eric se numara printre cei mai buni influenceri de tarvel selectati de revista Forbes.

Vivienne Gucwa

 Blogul de calatorii al lui Vivienne Gucwa i-a adus contracte cu brand-uri faimoase precum Sony sau Coach. De curand a incheiat o colaborare cu artista Daria Musk, iar impreuna vor sa puna bazele unui blog de calatorii, axat pe muzica.

Murad si Nataly Osmann

Murad si Nataly Osmann sunt cuplul care se afla in spatele conceptului, des copiat, “Follow Me To”. Cei doi se bucura de peste 4 milioane de urmaritori pe Instagram si au avut colaborari numeroase.

Tiffany Dowd

Tiffany Dowd se prezinta ca fiind expert la nivel global in calatorii si hoteluri de lux. Pe Instagramul sa gasim doar poze cu cele mai frumoase si scumpe hoteluri, plaje si alte destinatii luxoase.

Captain & Charlie

Daca ai visat vreodata sa traiesti pe o barca, trebuie sa consulti profilul de Instagram Captain & Charlie. Cuplul a renuntat la joburile normale, iar acum calatoresc in toata lumea pe un yacht de lux. Suntem cam invidiosi.

Rachel Jones

Rachel Jones sau Hippie in Heels, cum se gaseste pe Instagram, si-a dat demisia de la job si a plecat, in urma cu cativa ani, sa locuiasca pe o plaja in India.

Salt In Our Hair / Hannah and Nick

Cuplul care viziteaza cele mai luxoase destinatii din lume, le ofera pasionatilor de calatorii tipsuri si sfaturi despre fiecare destinatie in parte. Parerile lor sunt publicate pe blogul lor.

Jack Morris

Jack Morris locuieste in acest moment in Bali. Isi petrece tot timpul calatorind si vvizitand cele mai spectaculoase locuri din lume.

Loïc Lagarde

Loïc Lagarde este genul de fotograf de travel care te va face sa iti doresti din tot sufletul sa fii oriunde altundeva, numai la tine in birou, nu.

Scrie un comentariu