News

Cel mai scump dar de nunta! Ceas de 390.000 de dolari pentru Angelina Jolie!

Scris de Christian Stan

Brad Pitt stie sa faca cadouri, iar cand a venit vorba sa-i faca un dar de nunta Angelinei actorul din „Seven” a bagat mana adanc in buzunar si i-a cumparat partenerei sale de viata un ceas foarte rar, pentru care exista o lista de asteptare de doi ani. Ceasul din imagine valoreaza nu mai putin de 390.000 de dolari.

Angelina merita ceea ce este mai bun, iar un ceas Patek Phillipe de 390.000 de dolari pare sa fie cadoul perfect pentru nunta. Brad Pitt si Angelina se vor casatori in acest weekend, insa actorul s-a gandit ca mireasa merita un cadou de nunta foarte rar, astfel ca i-a cumparat cel mai scump ceas din lume.

Este vorba despre un model Patek Phillipe Minute Repeater, realizat din aur si perle, iar procesul de fabricatie dureaza doua luni. Pentru acest ceas exista o lista de asteptare de doi ani.

„Brad a luat hotararea de a cumpara unul dintre aceste ceasuri uluitoare dupa ce s-a intalnit cu familia Stern la un targ international de ceasuri de lux, la Basel. El a dorit sa ii ofere Angelinei un cadou unic, pe care foarte putini oameni din lume il au, care sa semene cu o opera de arta – iar acest ceas extrem de sofisticat reprezinta exact acest lucru. Alarma lui imita bataile orologiului Big Ben, iar ceasul a fost fabricat manual. Brad s-a dus la Geneva pentru a-l cumpara si se pare ca il va oferi Angelinei ca un cadou de nunta”, a declarat o sursa citata de The Sun.

Scrie un comentariu