Stiri Interne

Cea mai atipica prezentatoare de la TVR. Are corpul plin de muschi de culturist

Scris de Ana Kozma

Diana Preda este, fara doar si poate, cea mai atipica prezentatoare de la Televiziunea Romana. Asta deoarece are corpul plin de muschi de culturist. Uite cum arata!

Cea mai atipica prezentatoare de la TVR. Are corpul plin de muschi de culturist

Diana Preda este prezentatoarea emisiunii Generatia FIT de la TVR 2 si este, fara indoiala, una dintre cele mai atipice prezentatoare tv de la noi din tara. In varsta de 32 de ani, Diana are corpul plin de muschi de culturist.

Dupa cum informeaza libertatea.ro, Diana Preda si-a facut un nume in sport inainte de a ajunge la tv. Este membra a lotului nationale de bodybuilding si fitness, a Federatiei Romane de Culturism si Fitness, a castigat zeci de trofee la concursuri internationale de culturism si este chiar vicecampioana nationala la Categoria Wellness.

Diana face sport de mai bine de 12 ani, poate ridica nu mai putin de 300 de kilograme, iar trupul ei este parca sculptat. Emisiunea Generatia FIT poate fi urmarita pe TVR 2, in fiecare sambata, de la ora 08:30.

5 exercitii pentru un abdomen plat, explicate de antrenorul Bodyshape

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#bodytransformation #fitness #fitnessgirl #bikini #bikinigirl #ifbb #competitor #brunette #gym #addicted #fitgirl #strong #quads #abs

O postare distribuită de Dianesa_the_body (@dianesa_preda) pe

Scrie un comentariu