Cinenews News

Ce zic criticii despre filmul „Dom Hemigway”, in care Madalina Ghenea joaca rolul principal?

Scris de Administrator

Vrandu-se a fi un film palpitant cu gangsteri precum „Sexy Beast’, „King of New York” sau „Casino”, pelicula „Dom Hemingway” este mai mult o incercare ratata de a crea o figura criminala iconica. Cel putin asta sustin criticii de specialitate despre filmul in care Madalina Ghenea joaca alaturi de Jude Law.

dom-hemingway-critici

Monologurile vulgare si rautacioase cu asipratii cvasi- Shakespeariene ale personajului interpretat de Jude Law in pelicula „Dom Hemingway” sunt elementele de baza ale filmului lui Richard Shepard.

Desi criticii de specialitate nu il catalogheaza ca fiind plictisitor, spun despre acest film ca este precum o constructie artificiala inspirata din povestile cu gangsteri si criminalitatea atat de ridicata din urma cu cateva decenii.

dom-hemingway-critici1

Este o poveste a unui om care trebuie sa invete sa-si asume responsabilitatea pentru ceea ce are in loc sa alerge permanent dupa ceea ce el considera ca merita, spusa insa intr-un mod care a dezamagit complet criticii din intreaga lume, dupa premiera care a avut loc in cadrul Festivalului de Film de la Toronto.

dom-hemingway-critici2

Pelicula „Dom Hemingway” ii are in rolurile principale pe Jude Law, Richard E. Grant, dar si pe frumoasa romanca Madalina Ghenea. Actiunea filmului esta plasata undeva in secolul 19, atunci cand un barbat de culoare care a fost rapit si dus in sclavie, pe o plantatie din Louisiana.

Scrie un comentariu