News

Ce vor sa faca finalistii “Vocea Romaniei” cu premiul de 100.000 de euro!

Scris de Alexandru Manea

Cei patru finalisti “Vocea Romaniei” se lupta pentru ca peste o saptamana sa intre in posesia premiului cel mare, de 100.000 de euro. Unii dintre ei chiar si-au facut planuri despre cum sa cheltuiasca mica avere.

Cristi Nistor, Tibi Scobiola, Vizi Imre si Julie Mayaya se vor lupta in a doua zi de Craciun pentru a impresiona juriul si publicul de acasa si de a castiga titlul de “Vocea Romaniei si, odata cu acesta, si premiul cel mare de 100.000 de euro. Unii dintre ei s-au si gandit ce o sa faca cu banii.

Cristi Nistor sustine ca o parte din banii primiti vor lua calea manastirilor, el dorind sa ii doneze unor lacasuri de cult. Apoi, isi va ajuta familia.

“Imi doresc in primul rand ca prestatia mea din finala competitiei sa ajunga la inimile oamenilor si sa ramana in memorie”, a declarat el pentru Click.

La fel de sufletist este si Vizi Imre, cel care vrea sa doneze o parte din bani si unui orfelinat din Targu Mures. Apoi, isi va construi propriul studio si o casa de lemn.

Tibi Scobiola isi doreste sa faca o liga pentru artistii din Romania si sa ajuta apoi un copil bolnav prin donatii.

La randul ei, Julie Mayaya spune ca isi va cumpara un apartament in Bucuresti unde sa locuiasca si va investi restul de bani in dezvoltarea carierei sale muzicale.

Scrie un comentariu