News

Ce vom vedea de Paste la Antena 1

Scris de Alexandru Manea

De Paște, Antena 1 a pregătit ediții speciale și programe pentru toate gusturile și toate categoriile de public. Dan Negru, Simona Gherghe, Razvan si Dani, dar si cei trei bucatari talentati vor fi alaturi de telespectatori in cele trei zile de sarbatoare.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_200416_Next Star6 Ed Paste_0067

Povești frumoase și emoționante cu și despre copii vor fi prezentate în ediția specială „Next Star” din Joia Mare, de la ora 20.30. “Un spectacol al bunătății”, prezentat de Dan Negru,  în care câștigători și concurenți ai show-ului de talente vor prezenta poveștile impresionante ale unor copii mai speciali și, cu aportul unor oameni generoși, vor încerca să-i ajute. 

simona-gherghe-dieta

În ediția specială “Acces Direct” din Vinerea Mare, de la ora 17.00, telespectatorii Antenei 1 vor cunoaște povestea unor oameni speciali, precum cea a preotului Mihail Milea, fără de care viața multor semeni de-ai săi, copii și bătrâni, ar fi fost cu mult mai grea. Cum i-a salvat părintele pe acești oameni, telespectatorii vor afla în Vinerea Mare. De asemenea, telespectatorii vor afla cum își va petrece Valentina Pelinel ultimele sărbători singură, înainte de venirea pe lume a fiului ei.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_130416_TCDU9 Ed12_0239

Seara de Înviere le va prilejui telespectatorilor Antenei 1 o nouă întâlnire cu echipa fantastică a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”. Ca în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, jurații, prezentatorii și talentații concurenți ai celui de-al nouălea sezon au pregătit un spectacol din care nu vor lipsi muzica live, voia bună și personajele dintre cele mai diverse. Lady Gaga, Lidia Buble, Maria Dragomiroiu, Linda Perry de la 4 Non Blondes, Charlie Puth & Wiz Khalifa, Missy Elliott, Ace Frehley, solistul trupei Kiss, Zaz și Patti LaBelle sunt vedetele care vor urca sâmbăta aceasta pe scena de la “Te cunosc de undeva!”. Tributul serii, susținut de Florin Ristei și FreeStay, va fi dedicat celei care a fost Ioana Radu.

După “Te cunosc de undeva!”, Antena 1 va transmite începând cu orele 23.30 Slujba de Înviere.

Duminică, 1 mai, în prima zi de Paști, Vasile Muraru și Valentina Fătu au “Chef de râs”, de la ora 16.30, la Antena 1. Momentele umoristice susținute de cei doi actori ai Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” vor alterna cu cele muzicale susținute de invitații lor, Alina Eremia, Pepe, Irina Loghin, Fuego, Jo, Viorica și Ioniță din Clejani.

IMG_5836

În ziua de Paște, de la ora 22.30, telespectatorii Antena 1 au parte de „Bravo, România!”, un show cu români adevărați care fac eforturi și se implică trup și suflet pentru a da o mână de ajutor semenilor lor. Alte trei echipe de români inimoși vor urca pe scenă în fața juriului format din Mirabela Dauer, Mihai Petre și Răzvan și Dani, pentru a lupta pentru o cauză nobilă. Emisiunea va fi difuzată în fiecare duminică seara, de la ora 22.30.

diana_oros_2016-1524

În ediţia specialã „Neatza cu Rãzvan şi Dani”, difuzatã luni, 2 mai, de la 08:00, la Antena 1,  Horia Brenciu vrea sã le ia locul matinalilor.

Rãzvan şi Dani le dau întâlnire telespectatorilor în a doua zi de Paşti, de la ora 08:00, într-o ediţie specialã a emisiunii „Neatza cu Rãzvan şi Dani”. Este deja tradiţie ca în zi de sãrbãtoare,  invitat de onoare sã fie nimeni altul decât Horia Brenciu, alãturi de orchestra sa. Horia nu doar cã va prezenta emisiunea cot la cot cu matinalii, ba chiar va încerca, cu orice chip, sã le ia locul. Rãzvan nu a ratat ocazia sã îi atragã atenţia: Ai venit atât de des, cã te-am putea trece la întreţinere!”, a glumit matinalul. 

Printre invitaţii care le mai calcã pragul îndrãgiţilor matinali se numãrã Oana Sârbu, care va susţine un mic recital alãturi de Horia Brenciu şi orchestra, Lidia Buble, Nelu Ploieşteanu şi Mihai Constantinescu, dar şi îndrãgiţii chefi Sorin Bontea, Florin Dumistrescu şi Cãtãlin Scãrlãtescu.

Chefi la cutite

A doua zi de Paște, de la ora 20.30, în ediția „Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1 de la 20.30, cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu își unesc forțele pentru un meniu delicios de Paște, mai ales că la jurizare îi vor avea pe Nea Mărin și invitații lui printre care Liviu Vârciu, Edi Stancu, Coana Mița. Chefii nu vor fi scutiți de emoțiile întrecerii și vor încerca să dea o reinterpretare a tradiționalului meniu de Paște.

Scrie un comentariu