Stiri Interne

Ce vom vedea in aceasta primavara la Antena 1

Scris de Administrator

Grila de primavara a postului tv Antena 1 vine cu o multime de surprize placute pentru telespectatori, fie ca este vorba despre show-uri de televiziune deja consacrate sau despre emisiuni nou-noute! Iata ce vom vedea la tv!

primavara-antena1

Ce vom vedea in aceasta primavara la Antena 1? Ei bine, grila de programe pregatita pentru aceasta primavara va integra noile productii sub sloganul “Spectacolul te atinge”, pentru ca intregul continut este menit sa genereze emotie, suspans, uimire, buna dispozitie, interactiuni directe cu telespectatorul si implicarea acestuia.

primavara-antena1-2 primavara-antena1-3

Seria show-urilor din aceasta primavara debuteaza sambata, 14 februarie, cu cel de-al saptelea sezon “Te cunosc de undeva”. O noua serie de 8 concurenti, de aceasta data si grupuri, isi vor testa si vor demonstra talentul de imitatori.

primavara-antena1-5

Spectacolul va continua cu cel de-al doilea sezon “Hell’s Kitchen – Iadul bucatarilor, cel mai controversat cooking show al momentului, unde 12 concurenti isi vor testa limitele si vor face tot posibilul sa demonstreze ca merita titlul de Chef.

primavara-antena1-4

Tentatia depaseste imaginatia in cel mai fierbinte show al primaverii, “Insula iubirii”. Filmat in exotica Thailanda, show-ul va pune la grea incercare relatia a patru cupluri care isi doresc sa fie sigure 100% de alegerea facuta.

primavara-antena1-6

Viitoarele staruri ale Romaniei le dau intalnire telespectatorilor Antena 1 intr-un nou sezon “Next Star”. Dan Negru aduce in lumina reflectoarelor copii deosebit de talentati, cu povesti extraordinare, care intrunesc toate calitatile pentru a se bucura de celebritate.

primavara-antena1-1 primavara-antena1-7 primavara-antena1-8

Cu ocazia lansarii noii grile de programe, vedetele Antena 1 s-au transformat pentru cateva ore in vestitori ai primaverii. Tinute extrem de colorate si mii de flori au fost ingredientele unei filmari speciale in care Andreea Berecleanu, Dan Negru, Simona Gherghe, Alina Puscas, Cosmin Selesi, Andreea Balan, Aurelian Temisan, Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Octavia Geamanu, Geanina Ilies,Anca Lungu, Olivia Paunescu, Razvan si Dani, Delia, Alexandra Badoi, Florin Ristei sau cei tre chefi din “Iadul bucatarilor” s-au intalnit pentru a anunta intr-un mod propriu venirea primaverii.

primavara-antena1-9 primavara-antena1-10 primavara-antena1-11 primavara-antena1-12 primavara-antena1-13 primavara-antena1-14 primavara-antena1-15

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu