Stiri Interne

Ce vedete au ramas fara loc de munca la Antena 1

Scris de Alexandru Manea

„Serviciul Roman de Comedie” si „Danseaza printre stele” au fost scoase din grila Antena 1 mult mai devreme decat era stabilit. De vina, costurile foarte mari si rezultatele slabe. Odata cu exluderea celor doua mari productii, zeci de oameni au ramas fara contract. Printre acestia, si vedete.

juriu-danseaza-printre-stele

Juriul „Danseaza printe stele”

Antena 1 a decis ca in mijlocul sezonului sa renunte la doua mari productii de divertisment. „Serviciul Roman de Comedie” si „Danseaza printre stele” nu se vor mai regasi in grila postului. Desi era stabilit ca show-ul de dans sa se incheie spre sfarsitul anului, semifinala si finala concursului vor fi tramsmise saptamana viitoare.

Odata cu decizia de a renunta la aceste productii, zeci de oameni au ramas fara contract. Printre acestia, si vedete.

serviciul-roman-de-comedie

Toni Grecu, Gina Pistol, Alexandru Papadopol – „Serviciul Roman de Comedie”

Catalina Grama (Jojo) era implicata in ambele productii. Lili Sandu, Nea Marin si Victor Slav stau acum „pe bara”. Mihai Petre a trait deceptia ca, dupa un deceniu de prezenta constanta la „Dansez pentru tine” (Pro TV), sa se vada iesit din noul format dupa nici doua luni.

Odata cu aceasta schimbare, raman fara salariul saptamanal (pe fiecare editie) si vedetele ramase in concurs.

Apoi, de la „Serviciul Roman de Comendie”, Toni Grecu, Gina Pistol, Alexandru Papadopol si toti actorii implicati in proiect se vad nevoiti sa isi reorienteze drumul in cariera.

horia-brenciu-danseaza-printre-stele-2

horia-brenciu-danseaza-printre-stele

Horia Brenciu, prezentatorul „Danseaza printre stele”

„Motivul e legat de performantele ultimelor editii. Masura luata e brusca, neasteptata si din ratiuni economice, respectiv restrangerea cheltuielilor statiei. Este motivul pe care ni l-au spus. Am stat foarte bine, cu exceptia ultimelor doua editii. Ne-au spus ca, din punctul de vedere al audientei, sunt nevoiti sa opreasca emisiunea si sa taie din costuri”, a dezvaluit Toni Grecu, pentru www.paginademedia.ro.

mihai-petre-danseaza-printre-stele

Mihai Petre, in cabina de machiaj

danseaza-printre-stele-3

Reprezentantul Antena Group, Diana Zamfirescu (PR Director), a explicat pentru sursa amintita ce se va intampla saptamana viitoare la „Danseaza printre stele”: „Conform strategiei de programming, saptamana viitoare Antena 1 va difuza in aceeasi editie atat semifinala, cat si finala “Danseaza printre stele”.

horia-brenciu-familie

Sotia lui Horia Brenciu era producator al show-ului „Serviciul Roman de Comedie”

Horia Brenciu a ramas fara postul de prezentator al show-ului de dans, insa va ramane in echipa Antena 1 ca membru al juriului „X Factor”. Sotia lui, insa, care era producator la „Serviciul Roman de Comedie”, a ramas fara loc de munca.

Intr-o situatie dificila se afla si producatorul general al „Danseaza printre stele”, Mona Segall, prin implicarea careia se spera ca show-ul va fi lider de audienta.

juriu-hells-kitchen

S-a speculat ca si „Hell’s Kitchen/Iadul Bucatarilor” va iesi din grila din pricina audientelor scazute. Reprezentantii postului ne-au asigurat insa ca show-ul culinar va continua pana spre sfarsitul anului si ca, mai mult, se pregatesc preselectiile pentru cel de-al doilea sezon.

„Show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor” porneste prin tara in cautarea celor mai curajosi si talentati bucatari. Astfel, cine crede ca poate rezista in spatele usilor inchise ale unui restaurant, cine crede ca poate supravietui muncii intr-un restaurant à la carte si cine vrea sa castige marele premiu si sa isi schimbe astfel viata este asteptat la preselectiile care vor avea loc pe 15 noiembrie la Iasi (ora 10.00, hotel Ramada), pe 22 noiembrie la Cluj, pe 29 noiembrie la Timisoara si pe 13 decembrie la Bucuresti.

Cei care doresc sa participle sunt asteptati la preselectii cu un prepart culinar semnatura, care sa defineasca stilul fiecaruia de a gati. Inscrierile pentru cel mai picant reality show al momentului se pot face pe site-ul casting.a1.ro, la numarul de telefon 021-20.30.342 sau direct la preselectiile din tara”, se arata in comunicatul primit de la Antena 1.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu