Evenimente

Ce vedete au alergat la semi-maratonul de la Bucuresti din weekend

Scris de Alexandru Manea

Centrul Bucurestiului a fost ieri inchis pentru semi-maratonul ce a pornit din Piata Constitutiei. Printre cei care au alergat s-au aflat si vedete din showbiz. Iata despre cine a fost vorba.

carmen-bruma-semi-maraton-1

Ieri dimineata s-a dat startul unui nou semi-maraton in centrul Bucurestiului. La competitie au luat parte inclusiv vedete din showbiz care s-au pregatit in prealabil pentru cei peste 21 de kilometri cat aveau sa alerge pana a ajunge la finish.

Indiferent ca au parcus tot traseul sau nu, important a fost ca fiecare participant sa participe si sa sustina miscarea si sportul in diferse cauze umanitare.

Printre persoanele publice care au alergat ieri la pranz s-au aflat si Carmen Bruma, Sonia Argint Ionescu, Ioana Ginghina, Oana Tache, George si Doru de la Deepcentral. Cornel Ilie era programat sa participe, insa, din motive de sanatate, nu a mai putut alerga.

sonia-argint-ionescu-semi-maraton

Sonia Argint Ionescu, alaturi de sotul ei, Horatiuioana-ginghina-semi-maraton

Ioana Ginghinadoru-todorut-semi-maraton

Doru Todorut (Deepcentral)cornel-ilie-semi-maraton

Cornel Iliecarmen-bruma-semi-maraton-2

Carmen Bruma

Maratonul a avut si scop umanitar, fondurile stranse in urma evenimentului fiind donate pentru dotarea maternitatilor cu echipamente medicale necesare supravietuirii copiilor nascuti prematur, si asigurarea serviciilor medicale in zonele rurale ale tarii.

Scrie un comentariu