Stiri Interne

Ce vedem astăzi la Kanal D. Postul tv împlinește 14 ani

Scris de Ana Kozma

Kanal D împlinește astăzi, de 1 martie, 14 ani de existență pe piața media din România și celebrează în emisiunile stației o călătorie impresionantă, de-a lungul căreia a oferit milioanelor de telespectatori un spectacol al televiziunii la superlativ, cu formate revoluționare, diversitate, unicitate și informație relevantă!

Ce vedem astăzi la Kanal D. Postul tv împlinește 14 ani

Astăzi, 1 martie, într-o zi specială în care întâmpinăm primavara și în care ne bucurăm de cei 14 ani de succes Kanal D, toate vedetele stației vor sărbători alături de telespectatori în cadrul „Teo Show”. Cei din fața micilor ecrane vor trăi emoția celor mai frumoase povești despre colegialitate, culisele succesului și bucuria de a fi împreună!

La Radio Impuls, ascultătorii fac un Playlist de Colecție. Ediții speciale ale postului Radio Impuls sunt realizate împreună cu ascultătorii fideli și cu cei care urmăresc pagina de Instagram @radioimpulsromania, ei putând câștiga și premii speciale în această zi aniversară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kanal D Romania (@kanaldromania)

Sărbătoarea are o dublă semnificație. Odata cu cei 14 ani Kanal D, Radio Impuls împlinește doi ani de când s-a alăturat Grupului Dogan Media. O perioadă în care stația a crescut semnificativ și în care și-a câștigat de la o zi la alta un public tot mai fidel, pe calea undelor radio.

Kanal D, cât Pro TV și Antena 1 la un loc, cu Survivor

Anul 2021 a început in forță. Kanal D și-a consolidat poziția în top trei televiziuni generaliste din România, adesea situându-se pe prima și a doua poziție în topul audiențelor atât în Day Time, cât și în Prime Time. În primele două luni ale anului 2021, Kanal D s-a plasat pe locul 1 în Prime Time (20:00-24:00), pe targetul Național, cu 8.8% Rating și 20,0% cota de piață.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kanal D Romania (@kanaldromania)

Emisiuni cu tradiție precum „Teo Show”, „Asta-i România”, „Roata Norocului”, formate inovatoare ca „Survivor România”, „Bravo, ai stil!” sau „40 de întrebări cu Denise Rifai”, reality show-uri în care se regăsesc milioane de români, precum „Trăiri alături de Andeea Mantea”, „Puterea dragostei”, „În căutarea adevărului”, au făcut și fac viața celor ce le privesc din fața micilor ecrane mai frumoasă. Serialele turcești, cu un succes uriaș la public, și marca diferențiatoare pentru Kanal D, continuă să cucerească tot mai mult public. Știrile Kanal D își continuă misiunea nobilă de a informa obiectiv, de a transmite știri relevante, din surse sigure, unui public tot mai avid de informație.

Scrie un comentariu