ADPM Cool Stiri externe

Ce va lansa azi Apple: iPhone 12, HomePod Mini, AirTags, AirPods Studio

Scris de Ana Kozma

Astăzi este o zi extrem de importantă pentru fanii produselor marca Apple. Se lansează pe piață iPhone 12, HomePod Mini, AirTags, AirPods Studio, dar și noua cutie de streaming Apple TV. Iată aici toate detaliile.

Ce va lansa azi Apple: iPhone 12, HomePod Mini, AirTags, AirPods Studio

Astăzi, 13 octombrie, Apple va găzdui cel de-al doilea eveniment al acestei toamne. De obicei, compania lansează noile telefoane iPhone în luna septembrie. Iată însă că anul acesta s-a întârziat puțin.

Și nu se va lansa doar mult așteptatul iPhone 12. Se vor lana și HomePod Mini, AirTags, AirPods Studio, dar și noua cutie de streaming Apple TV.

4 modele ale noului iPhone 12

Presa internațională de specialitate speculează lansarea a 4 modele ale noului iPhone 12. Fiecare cu un design diferit, inspirat din cel al lui iPad Pro. Toate cele 4 vor veni, cel mai probabil, cu display OLED și tehnologie 5G. În plus, camera va fi upgradată, spre bucuria utilizatorilor de iPhone pasionați de fotografie. Prețurile vor fi undeva între 699 și 1099 de dolari.

HomePod Mini

Noua boxă smart de la Apple ar putea costa doar 99 de dolari. Este varianta mini a deja celebrei HomePod și toată lumea se așteaptă să fie lansată astăzi. Va avea cam jumătate din dimensiunile boxei originale, dar același design.

AirTags

Un alt super produs preconizat este un dispozitiv de urmărire bazat pe locație. AirTags pot fi atașate la chei, geantă sau rucsac, astfel să le poți găsi în orice moment.

AirPods Studio

Vor fi primele astfel de căști lansate de Apple. Au o mulțime de funcționalități și se preconizează că vor fi lansate în 2 variante. Varianta de lux care ar costa undeva la peste 600 de dolari. Dar și modelul standard, al cărui preț este estimat la 349 de dolari.

Noua cutie de streaming Apple TV

Probabil că Apple va lansa și noua cutie de streaming Apple TV. Ea poate veni cu un nou procesor și o telecomandă Siri îmbunătățită. Lansarea noului Apple TV este anticipaă de luni de zile. Generația actuală, Apple TV 4K, costă începând de la 179 USD. Așa că specialiștii se așteaptă la prețuri similare și pentru noul model.

Clanul Kardashian primeste telefoane iPhone noi in fiecare saptamana ca sa se filmeze acasa pentru reality show

Scrie un comentariu