Stiri Interne

Ce va fi azi la Românii au talent

Scris de Alexandru Manea

În această seară la Românii au talent jurații Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu își vor exersa cunoștințele de limba rusă, vor cânta și vor dansa atât în pauze, cât și în timpul reprezentațiilor de pe scenă, iar Smiley și Pavel vor avea atitudine rock, vor interpreta o melodie la… mături și se vor implica în unele dintre momentele concurenților.

Ce va fi azi la Românii au talent

Doi concurenți, soț și soție, vor face o demonstrație de precizie, curaj și forță și vor șoca juriul cu un număr extrem de periculos, însă vor transmite bucurie și emoție făcând un spectacol unic pe scenă. ”Bărbatul este baza, femeia se sprijină pe el în toate felurile, ea țintește, ea ochește, ea trage, ea alege, ea decide… ”, va fi concluzia lui Florin Călinescu, iar Mihaela va continua: ”El… încasează!”.

Un domn trecut de prima tinerețe le va face complimente Andrei și Mihaelei! ”Doamne, frumoase sunteți! Ca două căprioare sunteți! Acum să nu credeți că cei doi domni sunt ca doi țapi… sunt ca doi lei care caută căprioare. Smiley și Pavel sunt tigri, cum se bagă una, cum sunt pe ea.”. Dialectul folosit de concurent îi va pune în încurcătură pe jurați, dar se vor strădui să înțeleagă tot ce va spune astfel încât să nu le scape niciun detaliu. Concurentul le va da o rețetă pentru a accelera creșterea… dacă nu în înălțime, măcar în urechi, și îi va face o mărturisire lui Florin: ”Să știți că vă simpatizez foarte mult. Sunteți mai tăcut de când v-a ieșit capul prin păr.”.

Sebastian revine a șaptea oară pe scena talentului și se declară concurent pe viață la Românii au talent! Și nu revine oricum, ci mai îndrăgostit ca niciodată! Și-a întâlnit iubirea în microbuz și o va prezenta vineri întregii țări, însă înainte de toate va dori să fie prezentat ca un superstar de către Smiley și Pavel. Copleșit de bucurie și emoție, Sebastian va lua pe loc și o decizie care îi poate schimba viața: o va cere de soție pe aleasa lui. Dacă femeia va accepta și cum se va încheia momentul plin de romantism, vom vedea vinerea aceasta, de la 20:30, la Românii au talent!

💪 #romaniiautalent

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent) on


Vinerea aceasta, în ediția 7 din sezonul #7epic Românii au talent, concurenți cu atitudine, extrem de hotărâți și cu foarte mult talent vor urca pe scenă pentru a se face remarcați în întreaga lume.


”Ești norocos! La 17 ani habar n-aveam în ce direcție s-o iau. Vindeam ziare la metrou în Piața Romană. Nu mă visam vreun distribuitor de ziare. Noroc că au apărut alte oportunități între timp.”, îi va spune Andi unui concurent care la 17 ani știe exact ce vrea de la viață și își dorește să uimească publicul cu aptitudinile sale. Dacă va reuși, vom vedea mâine, de la 20:30.

Smiley și Pavel Bartoș nu se vor putea abține și vor merge pe scenă pentru a i se alătura unui concurent în mijlocul unui dans electrizant. Nici Mihaela nu va putea sta departe de actul artistic și va merge și ea pe scenă pentru a se implica în momentul prezentat de concurent. ”Așa de frumos se vedea cum stăteai așa… Doamne, pentru asta aș da DA, să te mai văd acolo!”, îi va spune Andra Mihaelei, care îi va transmite participantului: ”Vai, ce mi-ați făcut, domnule! Ce frumos mi-ați zis, ce frumos m-ați sărutat…”.

Golden buzz la #romaniiautalent si un exemplu ca totul este posibil cand vrei 🌟⭐️🌟⭐️🌟👏🏻👏🏻👏🏻

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent) on


Discuțiile savuroase de la masa juriului vor continua și mâine, iar Florin va face o analiză asupra felului în care se înclină Andi: ”Dar tu nu te înclini decât așa, puțin, când te înclini. Ar fi mișto să te înclini, să faci un trucaj, înclină-te, dispari din cadru și rămâi și în picioare: pe data viitoare!”.

Și cum jurații nu pot fi întotdeauna de acord, vinerea aceasta, Mihaela și Andi vor avea o discuție în contradictoriu în ceea ce privește performanțele artistice ale unei concurente care va prezenta mai multe numere într-unul singur. ”Noi nu eram, cumva, în căutarea talentului?”, va spune contrariată Mihaela, iar Andi îi va răspunde: ”Pe mine m-a surprins plăcut, a venit cu o propunere ușchită, altfel, bravo!”. Cum se va încheia această discuție și ce părere au și Andra și Florin, vom afla mâine seară, de la 20:30, la Românii au talent!

Scrie un comentariu