Stiri Interne

Ce va face Carmen Iohannis dupa ce a devenit prima doamna a Romaniei

Scris de Alexandru Manea

Carmen Iohannis a devenit prima doamna a Romaniei, odata ce sotul ei, Klaus Iohannis, a fost ales presedintele tarii. Profesoara in Sibiu, Carmen va trebui sa aleaga in a face naveta sau a se muta definitiv in capitala. Iata ce a decis.

carmen-iohannis-klaus

Carmen Iohannis a devenit prima doamna a Romaniei, odata ce sotul ei, Klaus Iohannis, a fost ales presedintele tarii. Profesoara in Sibiu, Carmen ar avea de ales in a se muta definitiv in Capitala, sau a face naveta Sibiu-Bucuresti, pentru a preda in continuare la liceu.

„Intentionez sa pastrez cateva ore in colegiul Gheorghe Lazar din Sibiu si mai ales sa continuu sa ghidez clasa mea si in urmatorii ani. Incerc sa fac acest efort, sa fiu cateva zile la Sibiu si cateva zile la Bucuresti”, a declarat Carmen Iohannis la TVR.

carmen-klaus-iohannis carmen-iohannis

Carmen Iohannis a predat pana acum limba engleza la colegiul Gheorghe Lazar din Sibiu.

Odata ce primul semestru se va incheia la 31 ianuarie, sotia presedintelui va avea trei variante, conform legii: sa ramana profesoara in al doilea semestru, sa ceara detasare pentru un post similar la Bucuresti, ori sa intre in concediu fara plata. Ramane de vazut ce decizie va lua Carmen Iohannis in perioada imediat urmatoare.

Scrie un comentariu