ADPM Beauty Stiri externe

Ce trenduri in manichiura au aparut in 2019

Scris de Ana Kozma

A inceput un nou an, iar acum este cel mai bun moment pentru a iesi din monotonie, pentru a ne juca si combina culorile, atat in vestimentie, cat si in ceea ce priveste manichiura.

Ce trenduri in manichiura au aparut in 2019

Trend-urile in materie de manichiura sunt in continua schimbare, astfel ca a venit momentul sa renunti la modelele clasice in favoarea unora mult mai indraznete! Te simti pregatita?

Ai nevoie de numeroase instructiuni complexe pentru a-ti realiza cele mai noi tipuri de manichiura! Asta in cazul in care esti indeajuns de priceputa si decorarea unghiilor tale nu necesita o vizita la salonul de infrumusetare.

Pentru a-ti oferi un strop de inspiratie si a te pune la curent cu cele mai chic trend-uri in materie de manichiura, ADPM a intocmit o lista cu ce se poarta sezonul acesta… pe unghii!

Manichiura cu ochi care se misca. Noul trend! VIDEO

Cum a evoluat manichiura in ultimii 100 de ani – VIDEO

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Какая работа понравилась больше?1,2,3,4?😊😊😊💅💅💅💅 Пиши свое мнение в комментариях! Не забывай ставить лайк😍 . . . #beautyindustriya #nails2019 #manicure2019 #nailart #маникюр #идеидизайнаногтей #nails💅 #manicure #долговременноепокрытие #матовыйманикюр #нежныйманикюр #нежнятинка #маникюргродно #маникюр2019 #миндальнаяформа #идеальныйманикюр #красныйманикюр #rednails #red #френч #свадебныйманикюр

O postare distribuită de 💎BEAUTY_INDUSTRIYA💎 (@beauty_industriya) pe

Scrie un comentariu