Style Radar

Ce tematica va avea Met Gala 2019

Scris de Alexandru Manea

Dupa ce anul acesta am admirat-o pe Rihanna in tinuta inspirata de cea a Papilor, anul viitor Met Gala va avea o alta tema: „Camp: Notes on Fashion.” Iata despre ce va fi vorba!

Ce tematica va avea Met Gala 2019

Met Gala a devenit evenimentul anual cel mai asteptat de industria fashion. Asta deoarece invitatii poarta tinute haute-couture, din cele mai spectaculoase posibil, create de marii designeri respectand tematica fiecarei editii. De exemplu, anul acesta tematica a fost  „Heavenly Bodies: Fashion and The Catholic Imagination”, iar vedetele invitate au afisat vestimentatii impresionante inspirate de elementele bisericii catolice. Poate cea mai memorabila a fost aparitia Rihannei intr-o tinuta inspirata de cea a papilor.

Met Gala 2018. Cum s-au imbracat vedetele, inspirate de elemente ale bisericii catolice!

Anul viitor, insa, tema aleasa va fi „Camp: Notes on Fashion”. Camp reprezinta sintagma detaliata de eseul scris de Susan Sontag in 1964, descriind acest concept ca pe “iubirea de nenatural: de artificiu si exagerare”. Vom avea parte, se pare, de aparitii fashion ce tin de sfera exagerarii din toate punctele de vedere. Ramane de vazut cat de creativi vor fi marii designeri in a crea, in lunile urmatoare, tinutele pe care le vor imbraca vedetele alese.

Met Gala 2018: cele mai cool si controversate accesorii

Unii sunt de parere ca tema va prelua inclusiv subiecte din domeniul politic.

Met Gala 2019 va avea loc in data de 6 mai, la Metropolitan Museum of Art in New York.

 

 

View this post on Instagram

 

Piece of art! Favorite! #Jlo #MetGala #Balmain

A post shared by Met Gala (@metgalaofficial) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu