Evenimente Stiri Interne Video

Ce surprize pregateste Toto Cutugno pentru concertul de la Bucuresti

Scris de Administrator

Toto Cutugno a sustinut ieri o conferinta de presa la un hotel de lux din Bucuresti. Indragitul artist a vorbit despre surprizele pe care le pregateste pentru concertul pe care vinerea viitoare il va sustine la Sala Palatului.

toto-cutugno

Toto Cutugno, unul dintre cei mai indragiti artisti italieni ai tuturor timpurilor, revine la Bucuresti, urmand ca vinerea viitoare, pe data de 27 februarie, sa sustina un concert de exceptie la Sala Palatului. Ieri, Toto Cutugno a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit despre surprizele pe care le pregateste publicului roman.

???????????

Astfel, am aflat ca spectacolul va avea doua parti, fiecare dintre ele presarate cu momente speciale ce vor face deliciul publicului. Printre surprizele pregatite de Toto Cutugno se numara un moment pe care acesta l-a pregatit impreuna cu corul romanesc Meloritm, ce cuprinde copii cu varste intre 8-13 ani, dar si cateva duete surpriza pe care artistul le va face impreuna cu un tenor sicilian, extrem de talentat, pe care el insusi l-a descoperit in urma cu ceva vreme.

toto-cutugno2

In prima parte a concertului de la Sala Palatului, Toto Cutugno va canta impreuna cu trupa de muzicieni care ii este alaturi de mai bine de 30 de ani, urmand ca in cea de-a doua parte a concertului sa fie acompaniat de Orchestra Simfonica Surasul Tineretii!

Toto Cutugno spune ca iubeste Romania si ca de fiecare data cand vine in tara noastra se simte ca si cum ar veni in vizita la niste oameni dragi sufletului sau. Si, dovada a acestui lucru, cel mai probabil ca, la Sala Palatului, il vom putea auzi din nou cantand, in limba romana, melodia „Ciobanas cu 300 de oi”.

Un alt lucru pe care Toto Cutugno l-a dezvaluit ieri este ca pregateste un nou album care va contine duete, piese pe care el le va interpreta alaturi de artisti din mai multe tari. Tocmai de aceea, cauta si un artist roman care sa cante cu el o piesa de pe noul album. Din Franta, Lara Fabian este cea care a acceptat cu bucurie sa cante o melodie in duet cu Toto Cutugno.

De-a lungul carierei, Toto Cutugno a inregistrat 18 albume si a vandut peste 100 de milioane de discuri, in intreaga lume. Hiturile care l-au facut celebru vor putea fi ascultate si la Bucuresti, saptamana viitoare: l’italiano vero concerteaza la Sala Palatului alaturi de o orchestra simfonica! Timp de doua ore, fanii celebrului artist se vor putea bucura de hiturile care l-au consacrat: „L’Italiano“, „Serenata“, „Insieme: 1992”, „Figli”…

Afis-Toto-Cutugno

Biletele pentru acest concert se gasesc in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BILET.ro, www.SalaPalatului.ro, www.BLT.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!

Scrie un comentariu