Stiri externe

Ce știm despre noul Gossip Girl

Scris de Ana Kozma

Fanii serialului Gossip Girl așteaptă cu nerăbdare lansarea, pe HBO Max, a continuării îndrăgitului show tv. Iată tot ce știm până în prezent despre noul Gossip Girl!

Ce știm despre noul Gossip Girl

Fanii Gossip Girl sunt în al nouălea cer. Continuarea îndrăgitului serial se va lansa pe HBO Max. De asemenea, sunt bucuroși să afle că vocea lui Gossip Girl va rămâne neschimbată. Mai exact, Kristen Bell a acceptat să fie narator al poveștii în noul serial.

Povestea din noul Gossip Girl

La 8 ani după închiderea site-ului inițial, o nouă generație de adolescenți privilegiați din New York vor face cunoștință cu Gossip Girl. Noul serial va arăta cât de mult s-a schimbat atât social media, cât și New York-ul în sine, în ultimii ani. De la terminarea serialului și până în prezent.

Premiera a fost amânată

Pandemia de coronavirus a amânat premiera Gossip Girl 2.0. Astfel că data de lansare este încă necunoscută. Pre-producția a început, dar se zvonește că show-ul nu se va lansa mai devreme de 2021. Filmările vor începe la New York în luna octombrie. Asta dacă pandemia va permite acest lucru.

Noul Gossip Girl, Noua Serena Van Der Woodsen

Emily Alyn Lind va juca rolul principal în noul Gossip Girl. Ea îi va da viață lui Audrey, despre care toata lumea spune că va fi noua Serena van der Woodsen.
Emily Alyn Lind a mai jucat până acum în producții precum Revenge, Code Black, Days Of Our Lives sau All My Children.

Restul distribuției

Cât despre restul distribuției, deocamdată nu există informații oficiale. Presa internațională scrie însă că aceasta va include nume precum:

Whitney Peak (Chilling Adventures of Sabrina)

Eli Brown (Pretty Little Liars: The Perfectionists)

Johnathan Fernandez (Bring It On)

Jason Gotay (Lethal Weapon)

Thomas Doherty (Descendants)

Zion Moreno (Claws)

Adam Chanler-Berat (Amélie)

Tavi Gevinson (The Twilight Zone)

Actorii vechi în noul Gossip Girl?

Nu se știe încă dacă, în afară de Kristen Bell, vreunul dintre actorii din serialul original își vor face apariția în acest reboot.

Creatorii inițiali ai show-ului

Creatorii serialului inițial își vor pune amprenta și pe acest reboot. Este vorba despre Schwartz și Stephanie Savage, producători executivi ai noului Gossip Girl.

Legăturile cu serialul inițial

Noile personaje vor urma tot cursurile liceului de elită Constance Billard din New York. La fel ca personajele din serialul original.

Cele mai memorabile apariții fashion din Gossip Girl

Scrie un comentariu