Stiri Interne

Ce spune Andi Moisescu dupa ce sotia lui, Olivia Steer, este atacata din toate partile

Scris de Alexandru Manea

Olivia Steer este atacata din toate partile dupa ce si-a exprimat opiniile online, spunand ca femeile ar fi bine sa nu faca mamografii si, mai mult, cancerul ar trebui lasat in pace, fara a apela la chimioterapie, pentru ca se vindeca prin intermediul plantelor. Iata cum reactioneaza sotul ei, Andi Moisescu, in fata acestui val de critici.

andi-moisescu-olivia-steer

Olivia Steer este una din cele mai controversate vedete in prezent dupa ce si-a exprimat in public opiniile, spunand ca boli precum cancerul se vindeca de la sine, cu ajutorul plantelor, fara a apela la chimioterapie, iar mamografiile ar fi, de fapt, un “truc murdar”, nerecomandandu-le femeilor sa mearga la un astfel de control medical.

Despre cancer:

“Forma principala a cancerului de sân depistata e carcinomul ductal in situ, cunoscut ca stadiul zero sau drept cancer de sân noninvaziv. Spre deosebire de cancerul invaziv, carcinomul ductal nu se misca, nu se extinde, nu are simptome si, daca e lasat in pace, nu progreseaza. Si poate chiar sa se resoarba singur, in timp. Dar asta numai si numai daca nu e depistat precoce, nu e diagnosticat drept cancer si nu e tratat, apoi, cu metode chimice agresive”.

olivia-steer-medicina-alternativa

Despre mamografii:

“Mamografiile sunt un truc murdar, o masinarie de facut bani, pe seama naivitatii si fricii de cancer a femeilor. Nu stiu despre voi si nu ma bag, nu-i treaba mea, dar despre mine stiu cu siguranta ce nu voi face in luna octombrie – luna panglicutelor roz, a invitatiilor la screening si mamografii periculoase. Luna rânjetelor farma!”.

In urma valului de critici venit din partea publicului si a medicilor, majoritatea fiind de parere ca Olivia Steer imprastie informatii ce pot dauna sanatatii si chiar vietii unor oameni, sotul ei, Andi Moisescu, nu a iesit la rampa cu declaratii.

A oferit insa o reactie acum ceva timp in cadrul unui interviu acordat revistei Plafar, spunand urmatoarele: “Sotia mea nu a fost subiectul unor controverse. Sotia mea a fost pur si simplu linsata mediatic pentru ca a avut curajul sa-si expuna un punct de vedere care incurca niste calcule”.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu