Stiri Interne

Ce spune Anda Adam despre barbatul cu care e banuita ca s-ar fi logodit

Scris de Administrator

Deja de ceva vreme, Anda Adam traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Andrei Sorin, un tanar foarte aratos din Constanta. Mai mult, se zvoneste ca artista chiar s-ar fi logodit cu noul barbat din viata ei. Iata ce declara Anda despre iubitul ei!

anda-adam-sorin-relatie

Anda Adam radiaza de fericire, iar toate par sa-i mearga ca pe roate. Se bucura de succes in cariera ei muzicala, facand furori atat cu noile ei single-uri, „Poate fata” si „Gloante oarbe”, cat si cu transformarile ei de la „Te cunosc de undeva”.

Mai mult, se pare ca si in viata personala Anda traverseaza o perioada extrem de frumoasa, fiind implicata, deja de ceva vreme, intr-o relatie cu un tanar foarte aratos din Constanta, pe nume Andrei Sorin.

Se zvoneste chiar ca cei doi s-ar fi logodt deja. Si chiar daca Anda Adam prefera sa nu comenteze pe seama acestor speculatii, spune ca este foarte fericita alaturi de iubitul ei si se vede alaturi de el in viitor.

„Sunt foarte fericita si chiar simt ca Andrei este jumatatea mea. Ne completam reciproc atat de bine si ne dorim aceleasi lucruri in viitor”, a declarat Anda Adam pentru ziarul Libertatea.

Scrie un comentariu