Stiri Interne

Ce simptome de COVID-19 are Adelina Pestrițu

Scris de Ana Kozma

Marți noaptea, Adelina Pestrițu a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și s-a internat în spital. Iată cu ce simptome de COVID-19 se confruntă vedeta!

Ce simptome de COVID-19 are Adelina Pestrițu

Marți noaptea, Adelina Pestrițu și-a surprins fanii cu o serie de InstaStories diferite de cele pe care le face de obicei. Nu i-a surprins într-un mod plăcut, ci din contră. Dacă de obicei are zâmbetul pe buze și o atitudine pozitivă, de această dată a anunțat cu lacrimi în ochi că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta a făcut respectivele filmulețe din mașina aflată în parcarea spitalului, așteptând să fie preluată spre internare.

Mulți dintre urmăritorii Adelinei au fost contrariați de stările total diferite avute de ea pe parcursul zilei. Energia debordantă pe care părea să o aibă peste zi nu prevestea anunțul făcut în lacrimi la ceas de seară.

Ba mai mult, peste zi Adelina Pestrițu anunța că merge la shooting-ul pentru cea mai recentă colecție vestimentară pe care a lansat-o. Nu puțini s-au întrebat cum ar fi mers la acest shooting, atâta timp cât ea aștepta rezultatul la testul COVID.

Aceste întrebări rămân deocamdată fără răspuns. Cert este că Adelina nu a mai ajus la acel shooting. A povestit că avea o stare accentuată de oboseală și a preferat să meargă acasă.

Ieri, Adelina Pestrițu a mai făcut o serie de InstaStories din spital. A povestit că la ea totul a debutat cu această oboseală. Oboseală pe care a pus-o inițial pe seama perioadei extrem de aglomerate din ultima vreme.

Adelina Pestrițu a luat coronavirus. „Îmi este teamă!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

A urmat apoi dispariția treptată a gustului și a mirosului. Acestea au fost simptomele care au pus-o pe gânduri și au determinat-o să se testeze.

”Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid. Au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent”, a fost primul anunț al vedetei.

Ieri, de pe patul de spital a mai spus următoarele:

Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată. Mi-am dat seama că nu pot să conduc, că ar trebui totuși să merg să mă odihnesc. Am pus totul pe baza faptului că muncesc foarte mult și că pur și simplu căldura de afară m-a făcut să mă simt așa. Dar ulterior am simțit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult și am luat decizia de a mă duce să mă odihnesc.

Când m-am trezit, am simțit că rămân fără gust și fără miros. Nu a fost o senzație pe care am avut-o brusc, totul s-a întâmplat treptat. De la o ora la alta apăreau modificări. Am ajuns la spital, am făcut testul și aveam un feeling că sunt confirmată pozitiv. În plus, și prietenul cu care m-am văzut zilele trecute este și el confirmat cu Covid. Este asimptomatic, n-a știut că îl are, și-a făcut un test pentru că trebuia să plece în vacanță. Și așa a aflat.”

Scrie un comentariu