Stiri Interne

Ce simpatic este baietelul Ralucai Arvat de la Pro TV! A implinit un an!

Scris de Alexandru Manea

Tudor, baietelul Ralucai Arvat, prezentatoarea de stiri de la ProTV, a implini un anisor, ocazie pentru vedeta pentru a ne arata cateva fotografii cu evolutia micutului din ultimul an.

raluca-arvat-copil-2

Tudor, baietelul Ralucai Arvat , a implinit ieri un an. Prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV a postat pe Facebook, cu aceasta ocazie, mai multe fotografii realizate in ultimele 12 luni, din momentul in care si-a tinut pentru primata data copilul in brate, dupa nastere, si pana recent.

raluca-arvat-copil-3

„Eu sunt Tudor si azi am implinit un an si tare sunt mandru de mine ca merg singurel. Si pot sa va mai spun ca mami e tareeeee fericita si imi spune mereu ca sunt minunea ei. Eu o cred, ca o vad cum „se topeste” cand se uita la mine. Am zis sa-i fac o surpriza si sa va arat poze cu mine de acum un an din martie, cand eram inca „la purtatoare” si pana acum – sa vedeti voi singuri ce baiat mare am crescut!

raluca-arvat-copil-1

Eram BBT (adica bebe Tudor) si acum sunt Tudor maricel, care merge singurel si tare mandru e de el!”, a scris Raluca pe Facebook.

Scrie un comentariu