Stiri Interne

Ce show de comedie „demential” pregateste Kanal D!

Scris de Administrator

“DISCOTE-K”, cel mai dement show de comedie, va incepe, in toamna, la Kanal D! “DISCOTE-K” nu tine cont de limite, tipare, conventii sau ratiuni. Vei rade, pentru ca nu ai incotro! Vei fi socat, pentru ca o sa-ti dam motive! Vei fi uimit, pentru ca am fost si noi!

paula-chirila-discoteq

Din toamna, Kanal D te pune in fata unui fenomen TV care provoaca hohote de ras, o terapie de buna dispozitie de neratat, mai ales daca ai avut o saptamana stresanta la serviciu. Show-ul “DISCOTE-K” depaseste orice limita a imaginatiei!

paula-chirila-discoteq3

Din distributie fac parte Paula Chirila, Octavian Strunila, Alexandru Conovaru, Sorin Cocis, Ionut Toader, Vlad Corbeanu, Ionut Niculae si Alina Rotaru, iar gazda emisiunii este Razvan Alexe “KREM”. Emanuel Parvu semneaza regia show-ului “DISCOTE-K”.

paula-chirila-discoteq2

“E o adevarata nebunie ce se intampla la ’DISCOTE-K’! Am simtit la filmari exact ce simte pestele cand ii dai drumul in apa. ’DISCOTE-K’ solicita actrita din mine, dar imi da si libertatea de a ma simti cu adevarat bine. Se rade cu lacrimi la filmari, cred ca asta li se va intampla si telespectatorilor nostri, din toamna. ’DISCOTE-K’ e terapie curata, prin ras. Rasul elibereaza, oameni buni!”, spune actrita Paula Chirila.

paula-chirila-discoteq1

Nu ratati, din aceasta toamna, la Kanal D, show-ul de comedie “DISCOTE-K”, doza de nebunie care depaseste orice limita a imaginatiei!

Scrie un comentariu