Uncategorized

Ce semnificatie au tatuajele lui Justin Bieber

Scris de Alexandru Manea

Justin Bieber are corpul acoperit de multe tatuaje. In premiera, artistul dezvaluie care este semnificatia fiecarui desen pe care si l-a aplicat pe piele.

justin-bieber-tattoo

Ce semnificatie au tatuajele lui Justin Bieber

Justin Bieber si-a aplicat pe piele, in ultimii ani, multe tatuaje. Fiecare dintre acestea are insa o semnificatie puternica si are legatura cu viata lui sau a celor pe care ii iubeste.

In premiera, artistul in varsta de 21 de ani, dezvaluie, pentru revista GQ, care este semnificatia fiecarui desen pe care si l-a aplicat pe piele.

1. Primul tatuaj pe care si l-a facut reprezinta un pescarus, prezent intr-o carte speciala pe care familia lui o indrageste.

justin-bieber-tatuaj-1
2. Apoi, tatuajul sau preferat, se afla pe ceafa si reprezinta doua aripi de inger. A necesitat patru ore pentru a fi realizat.

justin-bieber-tatuaj-2
3. Pe bratul stang are desenat ochiul mamei sale

justin-bieber-tatuaj-9
4. Pe piept se afla si ziua de nastere a acesteia, in cifre romane

justin-bieber-tatuaj-4
5. Pe cotul drept se afla litera G, ce provine de la numele fiicei unui prieten, diagnosticata cu o boala grava la creier.

justin-bieber-tatuaj-5
6. La incheietura mainii stangi se afla chipul unei foste iubite (se presupune ca ar fi Selena Gomez). Artistul a incercat, dupa despartire, sa aplice mai multe umbre pe chipul acesteia, astfel incat publicul sa nu recunoasca despre cine este vorba

justin-bieber-tatuaj-6

Scrie un comentariu