Stiri Interne

Ce se va intampla cu Romania, dupa previziunile lui Carmen Harra

Scris de Alexandru Manea

Situatia politica si sociala de pretutindeni este deosebit de instabila, dovada si protestele ce au loc in Romania si peste hotare. Parapsihologul Carmen Harra sustine ca stie ce se va intampla in viitorul apropiat cu tara noastra. Iar previziunile nu sunt deloc bune.

Peste tot in lume exista o stare de tensiune imensa, nemultumiri si nesiguranta ce provoaca o serie de revolte sociale si posibile schimbari majore la nivel intalt. Parapsihologul Carmen Harra sustine ca stie ce se va intampla in perioada urmatoare, iar previziunile nu sunt deloc bune.

„Guvernul va cadea destul de repede ca urmare a miscarilor de strada si situatia va deveni din ce in ce mai tulbure, in ton cu situatia mondiala. Economia globala se va prabusi pe fondul lipsei unor lideri reali in SUA si in alte state mari, iar monedele se vor prabusi, ceea ce am spus deja. Chiar daca ni se spune ca economia este stabila, va urma un colaps economic general si o perioada de recesiune mult mai grava decat ceea ce am trait acum cativa ani.

Pe acest fond, vom fi extrem de aproape de un razboi global si 2017 este un an crucial in acest sens. Va fi un an de cotitura care va schimba lumea asa cum o stim astazi. Pericolul in acest an este sa se declanseze un conflict global in care pot muri sute de milioane de oameni nevinovati. Sa nu uitam ca exista arme nucleare si ca nu toti liderii mondiali sunt responsabili pentru deciziile luate.

Revenind la Romania, miscarile de protest nu vor inceta, Guvernul va cadea si va urma o perioada agitata din toate punctele de vedere. Nu sunt excluse nici alegerile anticipate, daca protestele se amplifica fara nicio reactie din partea liderilor. Repet, e vorba de reactii emotionale ale multimii, pe fondul manipularii, nu neaparat de reactii logice si normale. Generatiile actuale nu stiu ce inseamna instabilitatea politica si economica sau razboiul”, a declarat Carmen Harra pentru Ziarul Ring.

Scrie un comentariu