Stiri Interne

Ce se va intampla cu Mircea Badea? Iata ce anunt a facut!


Scris de Alexandru Manea

Mircea Badea a facut un anunt surprinzator aseara in emisiunea lui. Dupa 14 ani in care a realizat In Gura Presei, prezentatorul este, pe cale, se pare, de a renunta la format ori a-l schimba radical.

Ce se va intampla cu Mircea Badea? Iata ce anunt a facut!

Mircea Badea realizeaza de 14 ai emisiunea In Gura Presei, seara de seara, in cadrul careia dezbate singur, prin monolog, subiectele politice si sociale. Aprope de fiecare data este incrancenat, frustrat de cele ce se intampla in tara si cauta raspunsuri, care, se pare ca nu vin de cele mai multe ori.

Daca se mai enerveaza, Mircea Badea ar putea suferi un atac cerebral

Tocmai de aceea, satul de acesti 14 ani de “razboi”, prezentatorul a bafunit si a auntat ca va lua o decizie majora in privinta carierei lui. Ramane de vazut daca va renunta la aceasta emisiune ori o va schimba radical.

Vedeta de televiziune a spus aseara ca urmeaza un punct de cotitura in cariera lui.

„Sunt intr-un punct foarte periculos. Facem 14 ani. Nu se poate sa fii 14 ani în război. Niciun razboi nu durează 14 ani. De 14 ani, de la această masuta, sunt in razboi. Imi ajunge! Suficient. Din anumite puncte de vedere, putem considera o cotitura cu privire la aceasta emisiune. Mi se pare cinstit sa va spun. Va multumesc mult pentru cei 14 ani. Vom vedea ce va urma. Nu cred ca va urma ce ati vazut deja. Nu mai are niciun rost”, a declarat el in cadrul emisiunii sale.

Scrie un comentariu