Stiri externe

Ce se știe despre sezonul 4 al serialului “The Crown”

Scris de Ana Kozma

Fanii serialului The Crown așteaptă cu nerăbdarea lansarea sezonului cu numărul 4 al producției ce urmărește povestea Familiei Regale din Marea Britanie. Află tot ce se știe în prezent despre acest nou sezon!

Ce se știe despre sezonul 4 al serialului “The Crown”

Încă de la apariția sezonului 3 din The Crown, fanii și-au dorit să afle lucruri despre sezonul 4. Mai ales că va fi momentul mult așteptat al apariției în peisaj a Prințesei Diana.

Se pare că filmările pentru acest nou sezon au început din august 2019. Cu siguranță însă, acestea au fost întrerupte în 2020 pe fondul pandemiei. Așa cum s-a întâmplat și cu numeroase alte producții.

Dacă aveți curiozități cu privire la distribuție, trebuie știut că va fi aproximativ aceeași din sezonul 3. Nume precum Olivia Colman (Regina Elisabeta), Tobias Menzies (Prințul Phillip) și Helena Bonham Carter (Prințesa Margareta) vor fi în continuare parte a distribuției The Crown.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

overjoyed, over the moon and incredibly honoured ❤️ what a project to join @thecrownnetflix

O postare distribuită de Emma Corrin (@emmalouisecorrin) pe

Prințesa Diana va apărea pentru prima oară în serial, rolul ei fiind interpretat de Emma Corrin.

Rolul lui Margaret Thatcher îi va reveni actriței Gillian Anderson.

The Crown

Dacă în primele două sezoane a stat mai în umbră, Prințul Charles este mult mai prezent în sezoanele 3 și 4 ale serialului.

Conform datelor anterioare, noul sezon ar putea fi lansat pe Netflix la sfârșitul acestui an. Mai exact, în noiembrie-decembrie 2020.

Se termină serialul The Crown odată cu sezonul 5?

Scrie un comentariu