Evenimente Stiri externe

Ce se știe despre Met Gala 2021

Scris de Ana Kozma

Anul trecut, mult așteptatul eveniment Met Gala a fost anulat în contextul pandemiei de coronavirus. Anul acesta va avea loc, dar nu în prima zi de luni din mai, așa cum se întâmpla până acum. Iată ce se știe despre Met Gala 2021.

Ce se știe despre Met Gala 2021

Met Gala revine în 2021 după un an de pauză. Conform presei internaționale, evenimentul va avea loc în luna septembrie. Nu în prima zi de luni din mai, așa cum se întâmpla de obicei.

Tema Met Gala 2021 este „In America: A Lexicon of Fashion”. Surprinzător este și faptul că se va desfășura în două părți. Una în septembrie 2021, așa cum am menționat anterior. A doua parte, cu tema „In America: An Anthology of Fashion”, în prima zi de luni din mai 2022.

Noua dată poziționează Met Gala 2021 la finele Săptămânii Modei din Mew York. Totodată, celebrează 75 de ani de The Costume Institute.

Se pare că evenimentul din septembrie 2021 nu va avea nici pe departe grandoarea din anii trecuți. Revista People îl descrie ca fiind unul mai „intim”, în contextul restricțiilor cauzate de pandemie.

Met Gala 2020, care avea tema „About Time: Fashion and Duration” nu a mai fost reprogramată. În schimb, a avut loc un eveniment transmis în direct pe YouTube, „A Moment with the Met”, menit să strângă bani pentru muzeu în locul galei propriu-zise.

MET Gala, anulata oficial! Cele mai WOW aparitii de pana acum!

Scrie un comentariu