Stiri Interne

Ce se intampla de Valentine’s Day la ParkLake Shopping Center

Scris de Alexandru Manea

In luna februarie, la ParkLake Shopping Center, dragostea si cumparaturile sunt principalele motive de bucurie si sarbatoare. Cântecele indragitei artiste Andra, dar si ofertele speciale si surprizele de la târgul dedicat Zilei Indragostitilor te invita sa celebrezi cel mai frumos sentiment alaturi de persoana iubita, totul intr-un cadru romantic si relaxant.

Ce se intampla de Valentine’s Day la ParkLake Shopping Center

Concert Andra

Pe data de 16 februarie, incepând cu ora 19:00, bucurestenii sunt asteptati sa fredoneze cele mai cunoscute si apreciate melodii de dragoste ale artistei Andra, alaturi de aceasta. Concertul, organizat cu ocazia Zilei Indragostitilor, va avea loc la parterul centrului comercial ParkLake, in zona main square si va prezenta melodii pe care cu siguranta toti spectatorii le-au cântat si le cânta in continuare cu placere. Atât cuplurile, cât si persoanele care doresc doar sa se bucure de muzica autohtona de calitate pot urmari spectacolul, intrarea fiind libera.

 

Oferte si surprize dedicate iubirii

Luna februarie este perioada ideala pentru cei care doresc sa isi surprinda persoana iubita cu darul perfect. Fie ca se gândesc la accesorii, carti, articole vestimentare, sau alte produse, fie ca iau in calcul experiente de care sa se  bucure impreuna, ParkLake este in aceasta perioada destinatia perfecta pentru cupluri.

Astfel, magazinele s-au pregatit din timp cu oferte speciale de Ziua Indragostitilor. Reducerile se aplica unei game foarte variate de produse, ideale pentru toti cei care se afla in cautarea unei surprize pentru parteneri. In plus, in perioada 9 februarie – 9 martie, acestia isi pot gasi inspiratia si la târgul tematic de Valentine’s, organizat la parterul centrului comercial, in zona intrarii dinspre Starbucks si Second Cup. Decoratiuni, bijuterii, cosmetice, dulciuri si multe altele asteapta sa fie descoperite si daruite ca simboluri ale iubirii.

Scrie un comentariu