Stiri Interne

Ce se întâmplă cu What’s Up după ce a mușcat și amenințat polițiștii

Scris de Ana Kozma

În decembrie 2019, pe numele lui What’s Up a fost întocmit un dosar penal pentru ultraj, după ce artistul a mușcat și a amenințat cu bătaia polițiștii care au intervenit la fața locului într-un scandal al acestuia cu iubita sa. Iată ce se întâmplă acum cu What’s Up.

Ce se întâmplă cu What’s Up după ce a mușcat și amenințat polițiștii

În decembrie 2019, What’s Up a fost protagonistul unui eveniment neplăcut. Se pare că artistul s-a certat atunci cu iubita lui. Lucrurile ar fi degenerat, iar tânăra a sunat la 112. Câțiva polițiști au intervenit la fața locului, lucru care nu a fost însă deloc pe placul lui What’s Up. Așa că acesta a reacționat violent. A amenințat cu bătaia forțele de ordine, iar când aceștia au vrut să-l imobilizeze, artistul a început să îi muște.

Așa cum era de așteptat, pe numele lui What’s Up s-a deschis atunci dosar penal pentru ultraj. Artistul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Conform Gândul.ro, procurorii au renunțat luna trecută la urmărirea penală pentru ultraj și amenințare. What’s Up ar fi scăpat basma curată, nefiind nevoit să plătească nici măcar cheltuielile de judecată.

„Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5 formulată în dosarul nr. 10207/P/2019. În baza art. 318 alin.15 c.p.p. confirmă ordonanța nr. 10207/P/2019 din data de 18.06.2020 a Parchetului de pe lângă Judecatoria Sector 5 , prin care s-a dispus renunțarea la urmarire penală, în cauza având ca obiect infracțiunile prev de art. 257 alin. 1, 4 rap. la art. 206 c.p. cu apl. art. 38 c.p. (n.r. ultrajul și amenințarea) privind pe IVANCEA MARIUS MARIAN … În baza art. 275 alin. (3) c.p.p. , cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, scrie în hotărârea magistraților.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de What’s UP (@whatsup_uasap) pe

La începutul acestei veri, What’s Up a fost implicat într-un nou scandal. De această dată, cu un vecin. Deranjați de zgomotul venit din studioul artistului, vecinii ai ripostat. Moment în care acesta s-ar fi luat la bătaie cu unul dintre vecinii revoltați.

Din nou, pe numele lui What’s Up a fost deschis un dosar penal. De această dată, sub acuzația de lovire. Cel mai probabil, va primi o amendă penală sau închisoare cu suspendare.

Ce vedete au fost la ziua lui What’s Up

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#CURÂND PiESĂ NOUĂ! TRENDS BY Adina Buzatu sora mea mai mare ❤️ Okelari by @lensa.ro

O postare distribuită de What’s UP (@whatsup_uasap) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de What’s UP (@whatsup_uasap) pe

Scrie un comentariu