Stiri externe

Ce se intampla cu Printul Charles dupa ce a fost depistat cu COVID-19

Scris de Ana Kozma

Desi in urma cu doar o saptamana a fost testat pozitiv cu noul Coronavirus, iata ca Printul Charles se simte bine si a iesit deja din carantina impusa de medici.

Ce se intampla cu Printul Charles dupa ce a fost depistat cu COVID-19

In urma cu doar o saptamana, aflam despre Printul Charles ca este primul membru al Familiei Regale Britanice diagnosticat cu COVID-19. Iata insa ca, in ciuda varstei destul de inaintate, Printul se simte in prezent bine.

Mai mult decat atat, i-a fost permis sa iasa din carantina dupa doar 7 zile. Asta in ciuda faptului ca, dupa cum stim, perioada impusa de carantina este in general de 14 zile.

Se pare ca Printul Charles ar fi avut o forma foarte usoara a bolii din care si-a revenit incredibil de repede. In curand, acesta isi va relua activitatea obisnuita. Asta insemnand miscare in aer liber, dar si intalniri oficiale.

Sotia sa, Camilla, a fost la randul ei testata. Asta desi nu prezinta niciun simptom. Testul de Coronavirus a iesit negativ in cazul ei. Ducesa sta insa in autoizolare cel putin pana la finele saptamanii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Thank you for all your ‘Get Well Soon’ messages for His Royal Highness. He is enormously touched by your kind words. . 📷 Press Association

O postare distribuită de Clarence House (@clarencehouse) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

‪☘ Wishing you a very happy #StPatricksDay. 📸 PA

O postare distribuită de Clarence House (@clarencehouse) pe

Printul Charles, diagnosticat cu Coronavirus! Ce se intampla cu Regina?

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu