Evenimente Stiri externe

Ce se întâmplă cu Premiile Oscar? Schimbare de ultim moment!

Scris de Ana Kozma

Au mai rămas mai puțin de 3 săptămâni până la cea de-a 93-a ediție a Premiilor Oscar. Cum se va desfășura însă evenimentul în contextul actual al pandemiei? Iată ce schimbări de ultim moment au anunțat organizatorii.

Ce se întâmplă cu Premiile Oscar? Schimbare de ultim moment!

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar va avea loc anul acesta în condiții speciale, de pandemie. Dacă alte evenimente importante s-au desfășurat exclusiv online, nu același va fi și cazul Oscarurilor. Ceremonia se va desfășura simultan în două locații din Los Angeles, precum și alte două surpriză. Asta pentru a se putea respecta regulile actuale de distanțare socială.

Până acum, organizatorii susțineau cu tărie că nu vor fi acceptate intervenții de tip Zoom. Se pare însă că situația se schimbă constant și odată cu ea deciziile luate de Academia de Film.

Premiile Oscar 2021 vor fi decernate pe 26 aprilie. Se pare că una dintre locațiile surpriză de desfășurare a ceremoniei va fi în Marea Britanie. Organizatorii speră că nu va fi cazul de intervenții prin Zoom, dar nu mai exclud total această posibilitate. Aceștia spun că evenimentul este gândit astfel ca, la final, telespectatorii să simtă că au urmărit un film.

„Toți vor fi personaje. Fiecare nominalizat, fiecare persoană care înmânează un premiu, toți vor fi personaje de film. La final, veți ști exact ce a fost fiecare și ce și-a dorit. Veți simți o conexiune cu toți cei implicați în acest show. Ne dorim ca rezultatul să fie un film de 3-4 ore în care se dau premii”, declară organizatorii.

Locațiile din Los Angeles vor avea și covor roșu. Rămâne însă de văzut exact ce se va întâmpla în locația din Marea Britanie. Decizia ca ceremonia să de desfășoare simultan și în Anglia a fost luată pentru cei care nu se află în SUA și ar fi trebuit să stea 10 zile în carantină la intrarea în țară. Toți participanții vor face teste COVID, astfel încât evenimentul să fie unul în condiții de maximă siguranță.

Colectiv, nominalizat la două categorii la Premiile Oscar! Iată lista completă a nominalizărilor

Scrie un comentariu