News Stiri externe

Ce se întâmplă cu ’’păpușa umană, Ken”? Este complet ars pe fata dupa o noua operatie estetica!

Scris de Administrator

Rodrigo Alves, supranumit ‘’păpușa umană Ken”, și-a făcut cea de-a 51-a operație estetică, de altfel și cea care i-a cauzat cele mai mari complicații. Bărbatul de 33 de ani, care a cheltuit nu mai puțin de £373,000 pe toate intervențiile chirugicale, s-a ales cu arsuri grave pe fata dupa un laser cu dioxid de carbon.

Păpușa umană, Rodrigo Alves, a apelat la cea de-a 51-a intervenție chirugicală, una foarte agresivă pentru a-și micșora porii, cicatriciile și ridurile. Această intervenție constă în îndepărtarea primului strat de piele cu un laser cu dioxid de carbon (CO2).

Bărbatul de 33 de ani a confirmat că a fost nevoit să se închidă în spatele ușilor unui hotel din L.A. după ce intervenția i-a cauzat exfolierea excesivă a pielii. Ken a fost fotografiat în timp ce părăsea hotelul Beverly Wilshire, purtând o pereche de pantaloni galbeni.

Rodrigo a mărturisit că a tebuit să-și amâne prezența la petrecerea organizata de Elton John datorită aspectului dar și interdicției de a nu ieși la lumina soarelui.

În timp ce numărul operațiilor estetice creșteau, metabolismul bărbatului încetinea reprezentativ, astfel kilogramele în plus l-au făcut să apeleze la ajutorul unei ‘’diete lichide’’. Costurile la care se ridică intervențiile depășesc pana acum £373,000, dar Rodrigo nu regretă, ci se bucură de înfățișarea pe care o are si de atentia care i se acorda.

Scrie un comentariu