Stiri Interne

Ce se intampla cu Ozana Barabancea dupa scandalul Colectiv

Scris de Alexandru Manea

Ozana Barabancea a starnit un val imens de critici dupa ce a insinuat ca tinerii care au murit in Colectiv si-au cautat „soarta” intrucat promovau „o schizofrenie mentala”. Iata ce au decis cei de la Antena 1, post cu care aceasta colaboreaza.

Ozana-Barabancea-2

Ozana Barabancea a fost aspru criticata dupa ce, la scurt timp dupa mediatizarea incendiului din clubul Colectiv, a scris pe Facebook insinuand ca tinerii care si-au pierdut viata si-au „cautat soarta”.

„Ce versuri promovau artistii aceia ? Ce promovau ei? O schizofrenie mentala…..sa vibreze nenorocirile si gandurile negative. Nu vindeca nimic, din contra. Sper sa nu ajunga pe piata asemenea chemari negative si sa fie un semnal de alarma pentru noi toti. Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualitatii.

Din pacate, ce au scos pe gura, aia s-a intamplat. Suntem in a 5-a dimensiune. Tot ce gandim se materializeaza mult mai repede ca inainte. Avem o demonstratie trista facuta azi noapte in clubul Colectiv. S-a murit in colectiv.
Cui ii face bine sa mearga noaptea in locuri obscure si sa bea, sa si-o traga prin W.C-uri si sa vomite apoi in taxi?

ozana-barabancea-ingrasat

Doar pentru ca e….cool ?

Ce moda e asta? Daca te curteaza vreo depresie, hai la psiholog, sa previi. Mai degraba previi decat sa ajungi pe la spitale victima colaterala.

Toti suntem vinovati !

Toti ne-am stricat valorile si suntem precum oile.

Se merge in cluburi ca e la moda… Eu nu merg. Mi-am pierdut „prietenii” ca prefer sa citesc o carte. Decat sa dau 1000 de euro pe o masa la Bamboo mai bine merg la Londra in weekend si vizitez Muzeul de ceara”, a scris artista pe reteaua de socializare in seara de 30 octombrie.

ozana-barabancea-rochie-mireasa

Dupa ce a fost aspru criticata de public, dar si de artisti din showbiz, multi se asteptau ca soprana sa fie data afara de la Antena 1, post cu care are o colaborare pentru show-ul „Te cunosc de undeva”, show care este lider de audienta in fiecare sambata seara.

Cei de la Antena 1 au inteles insa meritul Ozanei in ceea ce priveste bunul mers al emisiunii, astfel ca au apelat doar la mustrari verbale.

ozana-barabancea-aurelian-temisan-juriu-te-cunosc-de-undeva

“A fost mustrata verbal, discutiile au fost ample, Ozana a fost pusa la zid, totul verbal, si a ramas sa se ia o decizie in ceea ce o priveste”, au declarat surse pentru Libertatea.

S-a apelat la aceasta decizie intrucat Ozana si-a spus parerea pe pagina personala de Facebook si nu pe un canal public. In plus, si-a si cerut scuze apoi in mod public pentru cuvintele spuse.

Scrie un comentariu