News Stiri externe Vedete

Ce se intampla cu Madonna? Vedeta si-a lasat fanii sa astepte patru ore in ploaie

Scris de Christian Stan

Madonna trece printr-una dintre cele mai negre perioade din viata sa dupa ce a fost respinsa de propriul sau fiu. Artista a intarziat patru ore la concertul din Melbourne, lasandu-si fanii sa astepte in ploaie. Unii au ramas, insa multi au plecat si isi cer acum banii inapoi. In plus, multe dintre concertele Madonnei sunt la un pas de a fi anulate.

madonna melbourne

Madonna a intarziat patru ore desi stia ca fanii o asteapta in ploaie. In prima faza, agentul ei a anuntat o intarziere de o ora, dar artista a urcat pe scena abia dupa miezul noptii.  Si, ca si cand nu ar fi fost suficient, Madonna le-a oferit fanilor un spectacol bizar, o combinatie de stand-up comedy si muzica. 

madonna

Madonna clown stage

Fanii s-au plans ca Madonna a avut un comportament extrem de ciudat pe scena, dupa ce a baut mai multe cocktail-uri Cosmopolitan si a izbucnit in plans de mai multe ori. La un moment dat, chiar a cazut pe scena.Coincidenta sau nu, concertul a avut loc in timp ce la Londra, fostul ei sot, regizorul Guy Ritchie depunea o marturie in fata unui judecator pentru obtinerea custodiei fiului lor, Rocco, in varsta de 15 ani.

1228-madonna-rocco-getty-2

Vizibil afectata de perioada neagra prin care trece, Madonna i-a dedicat o piesa fiului sau iar poza lui Rocco a fost proiectata pe ecranele uriase amplasate pe scena. Vedeta le-a marturisit fanilor ca „nu exista o iubire mai mare decat cea a unei mame pentru copilul ei”.

Guy Ritchie Rocco

Rocco, Guy Ritchie si actuala sa familie

Drama Madonnei a inceput in luna decembrie, cand fiul sau Rocco a anuntat ca vrea sa ramana la Londra, la tatal sau, si a refuzat sa se mai intoarca in Statele Unite ale Americii desi Madonna ceruse unei instante sa  il oblige sa revina acasa. Instanta a respins insa cererea artistei si le-a cerut parintilor sa rezolve amiabil problema. In timp ce Madonna insista ca fiul ei sa se intoarca in America, regizorul Guy Ritchie si fiica artistei, Lourdes incearca sa o convinga ca e mai bine sa accepte situatia

Scrie un comentariu