Stiri Interne

Ce se intampla in cariera Andreei Balan dupa ce a facut stop cardio-respirator

Scris de Ana Kozma

Este deja de notorietate faptul ca Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana. Conform celor mai noi vesti, artista se simte acum mai bine, insa ce se va intampla in cariera ei dupa acest moment de cumpana?

Ce se intampla in cariera Andreei Balan dupa ce a facut stop cardio-respirator

Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator la inceputul acestei saptamani, in timpul operatiei de cezariana. Medicii au reusit sa o resusciteze, salvandu-i astfel viata. Nu doar Andreei, ci si nou-nascutei Clara Maria.

Andreea Balan a facut stop cardio-respirator in timpul cezarianei

Artista a iesit de la Terapie Intensiva dupa cateva zile critice si, conform celor mai noi vesti, a inceput sa se recupereze si se simte din ce in ce mai bine.

Totusi, momentul de cumpana prin care a trecut Andreea Balan ar putea avea repercursiuni asupra carierei sale artistice. Asta deoarece se stie ca orice tip de efort este nociv pentru persoanele cu probleme cardiace, iar Andreea depune maxim efort la fiecare dintre spectacolele sale.

Conform cancan.ro, este foarte posibil ca medicii sa ii interzica Andreei Balan sa danseze si sa ii recomande cat mai putin efort cu putinta. Cel putin in perioada urmatoare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

E mai greu cu plimbarile la #37weekspregnant 🤰dar vremea frumoasa de afara ma ajuta 🤗 Weekend frumos tuturor! @emabanita 📷 @george_burcea

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Scrie un comentariu