Style Radar

Ce sa NU postezi pe Facebook si Instagram de la o nunta

Scris de Alexandru Manea

In zilele noastre invitatii obisnuiesc sa posteze imediat pe paginile de socializare fotografii si inregistrari video de la nuntila la care participa. Totusi, exista anumite reguli de bun simt, nescrise, de care ar trebui sa tinem cont atunci cand suntem invitati la astfel de evenimente. Iata ce sa NU postezi pe Facebook si Instagram de la o nunta.

nunta

S-au dus vremurile in care mirii asteptau saptamani in sir pentru a primi fotografiile si inregistrarile video de la nunta. In prezent, mai toti dintre noi au telefoane mobile cu camere foto si video, astfel ca momentele de la nunta pot fi captate si… postate in timp real pe paginile de socializare.

Totusi, ar fi bine sa tinem cont de anumite reguli nescrise si, cand suntem invitati la astfel de evenimente, sa nu ne grabim sa postam tot pe Facebook sau Instagram. Iata cateva reguli de conduita in acest sens.

nunta-brad-pitt-angelina2

1. Intreaba daca exista un hashtag special al nuntii si, cand vei posta pe social media, include-l. Intreaba insa inainte daca mirii isi doresc ca nunta lor sa ajunga instantaneu sub privirile tuturor celor care te urmaresc pe social media.

2. Nu posta fotografii cu mireasa inainte de nunta. Asteapta ca prima aparitie sa aiba lor in fata mirelui si a invitatilor.

3. Pe cat posibil, ar fi indicat sa te abtii de la a posta pe social media pana a doua zi, dupa nunta. Sau macar dupa sosirea tortului. Si incearca sa pui fotografii care ii pun in valoare pe miri. Gandeste-te ce si-ar dori ei sa includa in albumul de nunta. Nu strica evenimentul cu fotografii mai putin reusite.

4. Nu posta fotografii care ii pun intr-o lumina nefavorabila pe miri. Au si ei o reputatie de pastrat! La urma urmei, colegii si sefii lor vor putea vedea aceste inregistrari video sau fotografii.

5. Bucura-te de nunta. Lasa fotografii sa faca ei pozele sau sa filmeze. Daca pozezi si tu cu telefonul mobil, asteapta pana a doua zi pentru a le posta pe social media!

Cum s-au transformat nuntile in ultimii 100 de ani

Scrie un comentariu