ADPM Coffee Break

Top 12 lucruri care s-au schimbat in showbiz-ul international in ultimul deceniu!

Scris de Administrator

In ultimul deceniu, o multime de lucruri s-au schimbat in showbiz-ul international. Unele vede s-au despartit, altele s-au cuplat, unele au intrat intr-un con de umbra, altele si-au schimbat stilul, pe cand cele mai norocoase se bucura astazi de o popularitate considerabil mai mare decat acum 10 ani…

mtc-vma-2004

An de an, MTV Video Music Awards este un eveniment extrem de asteptat, presarat cu aparitii unice, show-uri de exceptie si momente surprinzatoare ce fac istorie.

Si pentru ca sambata aceasta vom asista la o noua editie MTV Video music Awards, site-ul zimbio.com lanseaza o provocare inedita. Mai exact, prezinta cateva lucruri ce s-au desfasurat la editia din anul 2004 a faimoasei gale de premiere, evidentiind astfel cat de multe lucruri s-au schimbat, in ultimul deceniu, in showbiz-ul international!

mtc-vma-2004-1

In 2004, Jessica Simpson si Nick Lachey erau inca impreuna si lucrau la cel de-al doilea sezon al reality show-ului lor, „Newlyweds: Nick and Jessica”. Din pacate, un an mai tarziu si-au spus adio!

Pe scena MTV VMA 2004, Christina Aguilera a cantat, impreuna cu Nelly, piesa „Tilt Your Head Back”, urmand ca in 2006 sa lanseze „Back to Basics”, un album cu influente jazz.

mtc-vma-2004-2

Eva Mendes, cu mult inainte de momentul in care a frant milioane de inimi recunoscand public ca urmeaza sa aiba un copil impreuna cu frumuselul Ryan Gosling.

mtc-vma-2004-3

Cat despre Paris Hilton, lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Starleta a aparut atunci pe red carpet purtand o rochie transparenta ce nu lasa loc imaginatiei!

2004 a fost anul in care Brooke Hogan, fiica celebrului Kulk Hogan, a debutat in lumea muzicala.

Trupa Evanescence era pe val, aceea fiind perioada in care au lansat hit-uri precum „Bring Me Back To Life”, „Going Under” sau „My Immortal”.

mtc-vma-2004-4

Tot pe val erau si JoJo sau Ashanti…

mtc-vma-2004-5

Ashlee Simpson filma de zor pentru reality show-ul „The Ashlee Simpson Show” si se iubea cu Ryan Cabrera.

mtc-vma-2004-6

Starurile au aparut pe red carpet purtand tinute boho care astazi ni se par de-a dreptul… nepotrivite pentru un eveniment atat de important!

mtc-vma-2004-7

Bruce Willis si P. Diddy, prieteni la catarama. Mai tarziu, celebru;l rapper a dezvaluit ca vrea sa isi incerce norocul in actorie si sa devina „un Bruce Willis de culoare”.

mtc-vma-2004-8

Mandy Moore era vedeta incontestabila a serii, intrucat jucase la vremea aceea in doua filme care s-au bucurat de un mare succes: „Chasing Liberty” si „Saved!”

mtc-vma-2004-9

Beyonce nu era inca diva de astazi, nu cuncerise intreaga lume devenind una dintre cele mai bine cotate artiste la nivel mondial, iar relatia ei cu Jay Z era pe atunci abia la nivelul de zvon!

Scrie un comentariu