ADPM Beauty

Ce s-a intamplat cu fata Elenei Basescu

Scris de Alexandru Manea

Fiica cea mica a fostului presedinte a socat la inmormantarea bunicului ei, avand ochii si obrajii umflati, dar si pete maronii pe ten. Iata ce s-a intamplat cu fata Elenei Basescu, asa cum crede un medic estetician!

elena-basescu-fata-operatii

Ce s-a intamplat cu fata Elenei Basescu? Astfel s-a intrebat multa lume dupa aparitia socanta a fiicei fostului presedinte de la inmormantarea bunicului ei.

Elena era nemachiata si avea ochii si obrajii umflati, dar si pete maronii pe ten.

La o privire mai atenta, un medic estetician crede ca fiica lui Traian Basescu ar fi urmat un peeling chimic pentru regenerare, care arde tenul in prima instanta, eliminand straturile superioare ale pielii.

„Cu siguranta poate fi vorba si de o sursa de inflamatie dupa un peeling chimic. Un peeling profund poate crea edem de acest gen si o coloratie asa cum se poate vedea in poza. In plus, atunci cand este facut pe perioada verii, odata cu expunerea la soare, poate sa creeze o discromie ca aceasta. Nu trebuie sa excludem nici plasma gravidica – patarea fetei dupa sarcina”, a declarat medicul Catalin Dobos pentru Click.

elena-basescu-botez-traian-1

Este insa posibil ca tenul Elenei Basescu sa fi suferit strict din pricina faptului ca a plans mult dupa regretatul sau bunic.

Elena Basescu a devenit pentru a doua oara mama in toamna anului trecut. Ea este casatorita cu Bogdan Ionescu, cu care are o fetita si un baietel.

Scrie un comentariu