News

Ce s-a ales de Vacanta Mare? Un posibil primar, un impresar artistic si un cantaret la terasele din Centrul Vechi!

Scris de Alexandru Manea

Odinioara plini de succes ca si grup de umoristi, cei din Vacanta Mare se afla in prezent pe drumuri diferite. In timp ce Mugur Mihaescu are afaceri profitabile si candideaza la Primaria Sectorului 5, Axinte impresariaza diversi artisti si organizeaza concerte in tara, iar Radu Pietreanu canta, alaturi de un band, la o terasa din Centrul Vechi al Bucurestilui.

Grupul Vacanta Mare

Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu si Florin Petrescu (Axinte) castigau averi in urma cu un deceniu ca membri ai trupei umoristice Vacanta Mare.

Colindau tara cu spectacole la care participau sute, chiar mii de oameni, si primeau salarii colosale pentru serialele filmate pentru Pro TV sau Kanal D. Odata cu destramarea trupei, cei trei actori si-au vazut fiecare de drumul lui in viata.

mugur-mihaiescu-primar

Mugur Mihaescu s-a lansat in afaceri, a cumparat spatii comerciale in centrul vechi si a deschis pub-uri profitabile. Considerand ca poate face mai mult de atat pentru bucuresteni, a decis sa candideze pentru Primaria Sectorului 5. Astfel, bazandu-se si pe popularitatea lui ca fost „Garcea” sau fosta „Leana lui Costel” din serialele Vacanta Mare, dar si pe mesaje de „mai bine” pentru bucuresteni, Mugur poate avea sanse sa fie urmatorul Marian Vanghelie al Sectorului 5.

axinte

Florin Petrescu, cel cunoscut drept Axinte, a mers mai departe in zona artistica si a devenit impresar si organizator de spectacole. A fost implicat insa in mai multe scandaluri, artistii de care se ocupa plangandu-se ca au fost tepuiti de acesta. A fost cazul unor nume precum Daniela Gyorfi, Bambi, Benone Sinulescu si Anna Lesko.

radu-pietreanu-muzica

Radu Pietreanu, cel care il interpreta pe Costel, a infiintat o trupa muzicala alturi de Tica Lumanare (ex-Karma) si Mihai Napu.

Impreuna canta muzica anilor 70-90 in cluburile din tara. Mai nou, au ajuns si in Bucuresti unde canta la o terasa din Centrul Vechi.

leana-lila

Mirela Stoian, cea care o interpreta pe Lila in Vacanta Mare, nu o duce la fel de bine ca fostii ei colegi. Actrita se plange ca nu si-a mai gasit loc de munca de mai bine de cinci ani de cand s-a destramat trupa.

„Pe vremea cand lucram la Vacanta Mare aveam salarii foarte bune, am trait decent. Atunci imi faceam toate mofturile, faceam cadouri, nu m-am asteptat sa se termine atat de brusc. Apoi am incercat sa intru la un post de televiziune cu muzica populara, dar nu eram in domeniul meu.

Nu stiam lumea si nici talent muzical nu aveam. Apoi am incercat sa imi castig traiul din teatru independent, dar s-a dus. Acum traiesc din ajutorul celor care ma iubesc si deplang de pe margine esecul meu.

Sora si parintii ma ajuta. Mi-am plans de mila, am strigat de disperare. Stiu ca mai am multe de dat. Ma intreb deseori daca am murit si… nu-mi dau seama. Daca nu mi-am gasit de munca in ultimii cinci ani este si pentru ca lumea m-a vazut ca pe acest personaj”, a declarat ea recent pentru WOWbiz.ro.

Scrie un comentariu