Stiri Interne

Ce s-a ales de Narcis Ianau, pustiul cu voce de contratenor de la „Romanii au talent”

Scris de Administrator

Dupa ce in 2011 a fascinat o tara intreaga cu vocea lui de contratenor in primul sezon al show-ului „Romanii au talent”, astazi Narcis Iustin Ianau este un student silitor care insa abia se descurca din punct de vedere financiar.

narcis-ianau

A fost la un pas de a castiga primul sezon al emisiunii „Romanii au talent” dupa ce a impresionat o tara intreaga cu vocea sa de contratenor. Soarta nu a fost insa de partea lui atunci, concursul fiind intr-un final castigat de rapper-ul Adrian Tutu.

Nici acum, viata tanarului atat de talentat nu este tocmai una usoara. Narcis este student la la Academia Muzicala din Cluj, cu toate ca visul lui era acela de a veni la Bucuresti pentru a urma Conservatorul. Din pacate, problemele de ordin financiar nu i-ar fi permis sa se mute in capitala pentru a-si indeplini aceasta dorinta.

Locuieste cu chirie intr-o garsoniera, isi dedica mai tot timpul invataturii si spera ca semestrul viitor sa obtina o busra, intrucat nu-i este foarte usor sa se descurce doar cu banii pe care mama lui, plecata la munca in strainatate, ii trimite lunar.

„Locuiesc cu chirie intr-o garsoniera draguta si imi este bine. Ma ajuta mama, imi trimite lunar cam 300-350 de euro si cu banii astia ma intretin si imi platesc chiria. M-am gandit sa-mi caut un job part-time dar chiar nu am timp. Nu m-as mai putea concentra pe invatat si chiar vreau sa-mi vad de studii. O sa invat cat de bine pot si, de semestrul urmator, poate iau si bursa. Nu e o suma mare, dar m-ar ajuta. Mama trebuie sa mai trimita bani si acasa, nu poate sa ma ajute doar pe mine, a declarat Narcis pentru cancan.ro.

Scrie un comentariu