Stiri externe

Ce român va fi soțul Pamelei Anderson

Scris de Ana Kozma

Actorul român Sebastian Stan ar putea deveni soțul Pamelei Anderson. Nu în viața reală, ci pe micul ecran. Este în cărți pentru a juca rolul lui Tommy Lee într-o miniserie ce spune povestea de dragoste cu năbădăi dintre el și Pamela Anderson.

Un român ar putea fi soțul Pamelei Anderson. Ce-i drept, doar pe micul ecran. Este vorba despre actorul de origine română Sebastian Stan, foarte cunoscut la Hollywood. Sebastian este în negocieri acum pentru a juca rolul lui Tommy Lee. Proiectul constă într-o miniserie ce spune zbuciumata poveste de dragoste dintre celebrul rocker și Pamela Anderson.

Vă întrebați dacă Pamela Anderson își va juca propriul rol în această miniserie? Ei bine, nu. Pentru acest rol, producătorii o au în vedere pe Lily James. Se pare că printre producători se numără și cunoscutul actor Seth Rogen.

Povestea tumultoasă de iubire dintre Pamela Anderson și Tommy Lee a început în februarie 1995. S-au căsătorit la doar 3 zile după ce s-au cunoscut și au făcut 2 copii împreună. Au divorțat 3 ani mai târziu după multe episoade scandaloase. Timp în care Tommy Lee a fost și condamnat pentru violență domestică. Relația lor a continuat și după divorț, rezumându-se însă la partide de amor nebun. Au încercat să redevină un cuplu, însă încercarea a eșuat.

Sebastian Stan, gol pe scooter pe strazile din Atena! Vezi fotografiile!

Scrie un comentariu