Stiri Interne

Ce rol mai are Mihai Bendeac in noul sezon ”X Factor”

Scris de Alexandru Manea

Actorul Mihai Bendeac prezinta noul sezon X Factor, insa indeplineste inca un rol in productia transmisa de Antena 1. Iata despre ce este vorba.

Ce rol mai are Mihai Bendeac in noul sezon ”X Factor”

Mihai Bendeac s-a transformat inca din primele zile de auditii ”X Factor” din cel de-al optulea sezon, care se filmeaza in prezent in Bucuresti, in ”avocatul” concurentilor.

Cunoscut telespectatorilor din ipostaze de jurat sau transformat in pielea unor personaje, in rolul de prezentator, Mihai Bendeac s-a tinut de promisiunea de a le fi alaturi concurentilor si de a-i incuraja. Astfel, noul membru al echipei nu se da inapoi de la a le cere explicatii suplimentare juratilor pentru voturile lor sau chiar de la a le cere o sansa in plus in numele tinerilor cantareti. Bendeac i-a surprins pe jurati cand i-a rugat sa lase un concurent sa mai cante o melodie, chiar daca acestia votasera deja prestatia acestuia. ”De regula nu este ceva ce facem, dar avand in vedere ca este un sezon atat de plin de emotie pozitiva, eu votez DA”, a spus Carla’s Dreams. Ce parere au avut insa ceilalti trei jurati, telespectatorii vor afla in noul sezon ”X Factor”, in curand, la Antena 1.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunta plin de surprize inca de la inceput. Mihai Bendeac si Vlad Dragulin s-au alaturat echipei si vor cauta factorul X alaturi de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu si Stefan Banica. Telespectatorii vor avea astfel si ei ocazia sa decida alaturi de jurati cine merita sau nu sa ajunga pe marile scene ale lumii, inca din etapa auditiilor. Noi povesti spectaculoase, talente care merita sa fie aratate, momente care vor surprinde sau vor emotiona sunt scoase la iveala in noul sezon ”X Factor”, in curand, la Antena 1.

Scrie un comentariu