Stiri Interne

Ce rochii de mireasa si verigheta va purta Gabriela Cristea la nunta! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Gabriela Cristea se pregateste intens pentru nunta cu Tavi Clonda si marturisteste ce model de rochie de mireasa isi doreste si ce verighete i-au facut cu ochiul la targul de mirese de zilele trecute.

gabriela-cristea-rochie-mireasa

Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au logodit anul trecut, iar in cursul acestui an urmeaza sa isi oficializeze relatia si sa organizeze nunta. Pregatirile sunt in toi, iar prezentatoarea de la Kanal D marturiseste ca si-ar dori doua rochii de mireasa.

A vizitat zilele trecute in targ de mireasa si le-a aratat reporterilor de la Kanal D ce anume i-a facut cu ochiul.

„Acum le inteleg de ce unele mirese devin Bridezilla! Probabil ca la nunta mea o sa am doua rochii, o rochie la biserica si una la petrecerea de seara. Sigur cea de la biserica va fi de printesa, mai sofisticata, numai ca va fi ijnobilata altfel. Va fi pompoasa. Imi mai place aceasta richie midi. Se poarta”, a declarat ea.

gabriela-cristea-tavi-clonda

Verighete 3D si albume de nunta alb-negru

In privinta verighetelor, Gabriela are optiunea de a alege un model 3D, care isi schimba reflexiile in functie de cum bate lumina. Apoi, vedeta si-a pus in gand sa aleaga albume foto alb negru.

In plus, a declarat, fara lipsa de modestie, ca, spre deosebire de viitoarele mirese necunoscute publicului, ei, ca si vedeta, ii este multe mai usor deoarece nu este nevoita sa se agite foarte mult cautand furnizori, intrucat acestia vin singuri spre ea, oferindu-se sa o ajute in organizarea nuntii.

Scrie un comentariu