Recomandarea ADPM Style Radar

Ce rochii a purtat Melania Trump la festivitatile de investire a lui Donald Trump ca presedinte SUA

Scris de Sorin Dutoiu

Melania Trump a fost aparitii vestimetare memorabile la festivitatile de investire a lui Donald Trump ca presedinte SUA. Iata ce rochii a purtat, creatii superbe care i-au pus si mai mult frumusetea fizica in valoare.

Melania Trump a atras toate privirile la festivitatile de investire a lui Donald Trump ca presedinte SUA. Noua Prima Doamna a Americii a ales rochii elegante, creatii superbe care i-au pus si mai mult frumusetea fizica in valoare.

In ciuda refuzului multor designeri celebri de a colabora pe plan stilistic, Melania a reusit sa puncteze unele din cele mai frumoase aparitii vestimentare din istoria evenimentelor de investire a functie a presedintilor Americii.

La Balul Inaugural a purtat o rochie alba, fara umeri, creata de designerul francez Hervé Pierre, rochie ce i-a venit perfect si i-a pus in valoare silueta. In aceasta rochie Melania a oferit si primul dans alaturi de sotul ei, sub privirile tututor invitatilor de la eveniment si ale telespectatorilor din intreaga lume.

In dimineata aceleiasi zile, Melania a purtat, la ceremonia depunerii juramantului de catre Donald Trump, o superba creatie Ralph Lauren, in nuanta albastru pudrat.Cu o seara inainte, la Indiana Society Ball, Melania si-a facut aparitia purtand o noua creatie vestimentara exceptionala: o rochie Reem Acra, in culoarea sampaniei, .

La randul sau, Ivanka Trump, fiica cea mare a lui Donald Trump, a impresionat audienta de la Balul Inaugural purtand o rochie Oscar de la Renta, din tulle in nuanta nude, cu mii de aplicatii glitter.

In dimineata acelei zile, la ceremonia juramantului tatalui sau, Ivanka a purtat o jacketa alba asimetrica si pantaloni albi.

 

 

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu