Stiri Interne

Ce rezultate a primit Catalin Botezatu de la analize

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu s-a prezentat la un control amanuntit la clinica Liv din Turcia, inainte sa fie operat din nou pe inima. Iata ce rezultate i-au venit de la analizele complete pe care le-a facut.

catalin-botezatu-resort-detox-1

Catalin Botezatu s-a prezentat la un control amanuntit in urma cu doua saptamani la clinica Liv din Turcia. Atunci medicii i-au facut analize complete, de sange si toate organele importante din organism.

In afara de inima, acolo unde au fost gasite probleme, toate celelalte organe functioneaza in parametri normali.

„Mi s-a spus dupa ce am facut toate analizele de sange, la fiecare organ efectiv si toate au iesit contrar aparentelor foarte bune, m-am bucurat in prima faza, in prima zi, a doua zi cand am facut pe cele legate de inima, insemnand testul de efort, pentru ca la testul de efort se vede ceva mai bine, acolo au aparut probleme”, a declarat el la Prima TV.

catalin-botezatu-operatie-inima-clinica-turcia-1

Din pacate, inima nu s-a „prezentat” conform asteptarilor, astfel ca a fost necesara o noua interventie, prin care, dupa cum spune designerul, s-a adaugat un nou stent, chiar si cu riscul de a nu putea suporta operatia. Botezatu mai are montate patru stenturi la inima, printr-o operatie suportata anul trecut in aceeasi clinica.

catalin-botezatu-resort-detox-3

Catalin Botezatu, la detoxifiere! Detalii si fotografii exclusive!

Externat din spital, designerul a petrecut o saptamana intr-un resort de detoxifiere de langa Bodrum, iar acum, revenit in Romania, trebuie sa urmeze un tratament. Are 18 tipuri de medicamente si vitamine pe care trebuie sa le ia in perioada urmatoare.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu