Cinenews News Stiri externe

Ce record a stabilit noul film din seria James Bond!

Scris de Christian Stan

Incredibil, dar adevarat! Cel mai nou film al seriei „James Bond” a reusit sa doboare toate recordurile de incasari din Marea Britanie si a devenit astfel filmul cu cel mai bun debut din toata istoria cinematografiei in Regatul Unit. Filmul „Spectre” a strans pana acum doar din Marea Britanie, Scotia si Irlanda suma de 80 de milioane de dolari.

daniel-craig-in-spectre

Cel mai recent film al seriei „James Bond” a ajuns pentru prima data in cinematografele din Regatul Unit saptamana trecuta, reusind cea mai buna performanta obtinuta vreodata de un film in aceste teritorii. „Spectre” a incasat  80 de milioane de dolari in cele 7 zile de la premiera.

Pelicula a doborat astfel recordul stabilit anterior in Regatul Unit de „Harry Potter and the Prisoner of Azkaban”, film care a avut premiera tot intr-o zi de luni si care a incasat in prima saptamana in jur de 60 de milioane de dolari.

monica-bellucci1

Pelicula, care ii are in rolurile principale pe Daniel Craig, Naomie Harris si Monica Belucci, va ajunge in cinematografele din intreaga lume in aceasta saptamana. Despre Monica Belucci, la 51 de ani, trebuie stiut ca intra in istorie drept cea mai “batrana” Bond Girl! Mai mult, este cu 4 ani mai in varsta decat Daniel Craig. 

Nu face sport, mananca ciocolata si paste, dar arata asa la 51 de ani!

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu