Stiri externe

Ce provocare „mortala” i-a adresat Anna Wintour lui Donald Trump!

Scris de Ana Kozma

Ieri, pe site-ul Vogue, Anna Wintour, redactorul sef al prestigioasei reviste, i-a adresat Presedintelui Donald Trump o provocare ”mortala”! Iata despre ce este vorba!

Ce provocare „mortala” i-a adresat Anna Wintour lui Donald Trump!

Anna Wintour, redactorul sef al revistei Vogue, l-a provocat pe Donald Trump sa fie primul care bea dezinfectant. Asta dupa ce Presedintele Statelor Unite a propus, ca tratament pentru Coronavirus, injectarea celor bolnavi cu solutii dezinfectante.

In acelasi editorial scris pe site-ul revistei Vogue, Anna Wintour i-a incurajat pe cititori sa il sustina pe rivalul lui Trump la prezidentiale. Este vorba despre Joe Biden.

”Eu, la fel ca voi, visez la reaparitia normalitatii. Dar cum va arata normalitatea? Cred ca am depasit cu totii ideea ca viata va reveni pur si simplu la normal. Asta cu exceptia Presedintelui nostru, care crede ca ar trebui sa bem dezinfectant amestecat cu raze de soare. La care eu ii spun… Tu primul”, a scris Anna Wintour.

Saptamana trecuta, Donald Trump a propus public un tratament neortodox pentru COVID-19. Mai exact, injectarea cu solutii dezinfectante si folosirea razelor UV.

La o zi distanta, a declarat ca propunerea nu a fost decat o gluma. Insa, cateva minute mai tarziu, a revenit si i-a rugat pe experti sa cerceteze ideea.

Femeia de fier din lumea modei! Cum a ajuns Anna Wintour o femeie de succes

Scrie un comentariu